Παρασκευή 13 Μαρτίου 2015

25ο Athens Eurolymp Week: Ανοίγουν πανιά τα ιστιοπλοϊκά σήμερα

Όλα είναι έτοιμα για την έναρξη του 25ου Athens  Eurolymp Week, οι αγώνες του οποίου θα διεξαχθούν στις εγκαταστάσεις της Ελληνικής Ιστιοπλοϊκής Ομοσπονδίας  στην Ναυταθλητική Μαρίνα του Δήμου Καλλιθέας.
 Η σημαντική αυτή διοργάνωση  θα ξεκινήσει την Παρασκευή 13 Μαρτίου  και θα ολοκληρωθεί την Πέμπτη 19 του ίδιου μήνα με την τελετή λήξης.
Τις πρώτες δύο ημέρες θα γίνουν αγώνες για τις διεθνείς κατηγορίες και συγκεκριμένα για τα Οπτιμιστ, τα 420, τα Λέιζερ 4,7, τα Techno και τα Xansa στα Αμεα.
Από την Κυριακή θα μπουν στη μάχη και οι αθλητές των ολυμπιακών κατηγοριών, ενώ ταυτόχρονα θα γίνουν και τα πανελλήνια πρωταθλήματα στις ίδιες κατηγορίες.
Μέχρι τώρα έχουν δηλώσει συμμετοχή 450 ιστιοπλόοι με 270 σκάφη από επτά  χώρες και συγκεκριμένα από Ελλάδα, Βουλγαρία, Δανία, Τουρκία, Ιταλία, Ουγγαρία και Κύπρο.
Η οργανωτική επιτροπή των αγώνων έχει πάρει όλα τα απαραίτητα μέτρα για την επιτυχία της διοργάνωσης εντός και εκτός των θαλάσσιων στίβων και φυσικά για την καλύτερη εξυπηρέτηση των αθλητών, των προπονητών και των συνοδών τους.
Κική Βεντουρή Σέρφα