Τρίτη 17 Μαρτίου 2015

ΜΙΑ ΞΕΧΩΡΙΣΤΗ ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ



ΜΙΑ ΞΕΧΩΡΙΣΤΗ ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ – ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΟΥΣ ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ

Βρισκόμαστε στις τελευταίες παραστάσεις του θεατρικού έργου «Σιγά τα αίματα»   του Άκη Δήμου, παρωδία της "Ορέστιας" του Αισχύλου, που ανεβάζουν από κοινού τόσο ο Θεατρικός Όμιλος Ερμιονίδας όσο και ο Μουσικός Σύλλογος Ερμιόνης. Μία παράσταση που αξίζει τα θερμά μας συγχαρητήρια. Για μία ακόμη φορά η συνεργασία των δύο Συλλόγων έφερε πολύ θετικά αποτελέσματα τόσο για τους συντελεστές του έργου όσο και για τους θεατές της παράστασης. Ευχόμαστε και στο μέλλον να απολαύσουμε νέες συνεργασίες οι οποίες συμβάλλουν στην πολιτιστική αναβάθμιση του τόπου μας. Από τη δική μας πλευρά και με το θεσμικό μας ρόλο θα συμβάλλουμε με όλες μας τις δυνάμεις στο να στηρίξουμε το έργο των δύο αυτών Συλλόγων που έχουν προσφέρει όλα αυτά τα χρόνια πολλαπλασιαστικά οφέλη στην τοπική μας κοινωνία.
Σε αυτό το σημείο θα ήθελα να καλέσω το νεοσύστατο Διοικητικό Συμβούλιο του Νομικού Προσώπου του Δήμου Ερμιονίδας Κοινωνικής Πρόνοιας, Αλληλεγγύης, Πολιτισμού και Παιδείας, στα πλαίσια της νέας δημοτικής περιόδου να στηρίξουν με τα μέσα που έχουν στη διάθεσή τους τη δράση και την υλοποίηση του σχεδιασμού των άνω Συλλόγων που γράφουν ιστορία στην αναβάθμιση της πολιτιστικής εικόνας του Δήμου Ερμιονίδας.
Ο πολιτισμός έχει ανάγκη από ισχυρές, υπεύθυνες και αποτελεσματικές ομάδες οι οποίες θα συμβάλλουν στο φαινόμενο της συνεργίας στο πολιτιστικό προϊόν.
Και πάλι συγχαρητήρια, πάντα επιτυχίες! Αναμένουμε με ενδιαφέρον το 2015 να υλοποιήσετε το πρόγραμμα δράσης των Συλλόγων σας.

Για τη Δημοτική Παράταξη
«Προοδευτική Συμμαχία Ερμιονίδας»
Ο επικεφαλής
Τάσος Γ. Λάμπρου
Δημοτικός Σύμβουλος Δήμου Ερμιονίδας