Τετάρτη 29 Απριλίου 2015

Ανδριανός: Ενημέρωση για την πορεία υλοποίησης των έργων του Αναβάλου



ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΝΔΡΙΑΝΟΣ
ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ
ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
                                
Ναύπλιο, 28 Απριλίου 2015

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟY
Ανδριανός: Ενημέρωση για την πορεία υλοποίησης των έργων του Αναβάλου: Εγκρίθηκε το αποτέλεσμα του Διαγωνισμού για τη μεταφορά νερού άρδευσης στους Δήμους Ασκληπιείου και Επιδαύρου – Κατάθεση Ερωτήσεων για την πορεία των έργων μεταφοράς και διανομής νερού άρδευσης από τον Ανάβαλο σε Ερμιονίδα, και Κουτσοπόδι, Μυκήνες, Μοναστηράκι, Φίχτια, Χώνικα, Αεροδρόμιο, Ελληνικό και Μιδέα.

Ο Βουλευτής Αργολίδας της Νέας Δημοκρατίας κ. Γιάννης Ανδριανός έκανε την ακόλουθη δήλωση:
«Εγκρίθηκε από την αρμόδια Διεύθυνση του Υπουργείου Παραγωγικής Ανασυγκρότησης, Περιβάλλοντος και Ενέργειας το αποτέλεσμα του Δημόσιου Μειοδοτικού Διαγωνισμού της 17/2/2015 για την κατασκευή του έργου μεταφοράς και διανομής νερού άρδευσης από τα δίκτυα του Αναβάλου στους Δήμους Ασκληπιείου και Επιδαύρου, προϋπολογισμού 31.857.000 ευρώ.
Είναι ένα αναγκαίο βήμα για την ολοκλήρωση του έργου, όπως αυτό σχεδιάστηκε και δρομολογήθηκε με διασφαλισμένη χρηματοδότηση από την τότε Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση και την τότε Κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας».
Επισυνάπτεται η σχετική απόφαση.

Στο ίδιο πλαίσιο, ο κ. Ανδριανός κατέθεσε στη Βουλή Ερωτήσεις προς τον Υπουργό Παραγωγικής Ανασυγκρότησης, Περιβάλλοντος και Ενέργειας κ. Π. Λαφαζάνη ζητώντας ενημέρωση για την πορεία των έργων μεταφοράς και διανομής νερού άρδευσης από τον Ανάβαλο σε Ερμιονίδα, και Κουτσοπόδι, Μυκήνες, Μοναστηράκι, Φίχτια, Χώνικα, Αεροδρόμιο, Ελληνικό και Μιδέα.