Πέμπτη 16 Απριλίου 2015

Ανακοίνωση ΔΕΥΑΕΡ σχετικά με την καταγγελία της Πρωτοβουλίας Ενεργών Πολιτών Ερμιόνης

Σας ενημερώνουμε ότι αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα μας https://deyaer.wordpress.com/ η παρακάτω ανακοίνωση και παρακαλούμε για την ενημέρωση των δημοτών/αναγνωστών σας.


Κρανίδι, 16-04-2015

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Σχετικά με την καταγγελία της Πρωτοβουλίας Ενεργών Πολιτών Ερμιόνης της Τετάρτης 15/4/15, που αφορά υπερχείλιση της δεξαμενής νερού της Ερμιόνης, σας ενημερώνουμε για τα εξής.
Η υπερχείλιση της δεξαμενής, όπως φαίνεται και στη φωτογραφία, ήταν αποτέλεσμα της εμπλοκής των φλοτέρ εντολής («ειδικό μπαλονάκι» όπως ονομάστηκε), που υπάρχουν εντός της δεξαμενής και λειτουργούν για την αυτόματη πλήρωση των δεξαμενών με νερό. Η εμπλοκή αυτή είχε ως αποτέλεσμα να μην λειτουργήσει το φλοτέρ που δίνει την εντολή διακοπής της πλήρωσης της δεξαμενής, όταν η δεξαμενή γέμισε πλήρως.
Το συμβάν εντοπίστηκε στον πρωϊνό καθημερινό έλεγχο των δεξαμενών και επιδιορθώθηκε άμεσα. Η βλάβη όμως θα είχε επιδιορθωθεί άμεσα την προηγούμενη ημέρα, εάν ο καταγγέλλων είχε απευθυνθεί στα τηλέφωνα της Δ.Ε.Υ.Α.ΕΡ. για την βλάβη και όχι σε οποιονδήποτε άλλο. Τα τηλέφωνα επικοινωνίας για όλες τις ημέρες και ώρες αναφέρονται στο site της Δ.Ε.Υ.Α.ΕΡ. και συγκεκριμένα: https://deyaer.wordpress.com/epikoinwnia/.
Συνεπώς παρακαλούμε όλους στο εξής όταν εντοπίζονται βλάβες του δικτύου ύδρευσης να ενημερώνετε είτε στα γραφεία της Δ.Ε.Υ.Α.ΕΡ. κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες, είτε τον υπεύθυνο ελέγχου βλαβών & προγραμματισμού επισκευών Παναγιώτης Αποστόλου, ώστε οι βλάβες να επισκευάζονται το συντομότερο δυνατό.
Τέλος θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι ο Πρόεδρος του Δ.Σ. της Δ.Ε.Υ.Α.ΕΡ. βρίσκεται μετά από ειδική πρόσκληση στις Βρυξέλλες για τη συνεδρίαση της Επιτροπής Αναφορών του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου της 16/5/15 και σχετικά με την διαχείριση αποβλήτων – επεξεργασία αστικών λυμάτων στο Κρανίδι και την Αναφορά 1152/2010. Για το θέμα αυτό θα επανέλθουμε με νέα μας ανακοίνωση.

Ο ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ Δ.Ε.Υ.Α.ΕΡ.
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ