Δευτέρα 20 Απριλίου 2015

Summit Runners Ερμιονίδας : ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΦΕΛΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ



ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΦΕΛΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ

Κοινοποίηση και προς τον κύριο Δήμαρχο Ερμιονίδας

Κρανίδι, 16-4-2015
Την 15-4-2015 πραγματοποιήθηκε έκτακτο διοικητικό συμβούλιο του συλλόγου μας, Summit Runners Ερμιονίδας, με θέμα τη συμμετοχή του συλλόγου μας στη συνδιοργάνωση των προγραμματιζόμενων από το Δήμο Ερμιονίδας αγώνων που πραγματοποιούνταν στην αρχαιότητα προς τιμή του Μελαναίγιδος Διονύσου, στην Ερμιόνη και οι οποίοι προβλέπεται να διεξαχθούν στα τέλη Ιουνίου 2015, καθώς και τον προγραμματισμό και το σχεδιασμό μελλοντικών αγώνων δρόμου στο Δήμο μας, με τη συνεργασία του συλλόγου μας και του Δήμου Ερμιονίδας.
Παρών στην ως άνω συνεδρίαση του διοικητικού μας συμβουλίου ήταν και ο πρόεδρος της Κοινωφελούς Επιχείρησης
Αθλητισμού και Περιβάλλοντος του Δήμου Ερμιονίδας, κύριος Γεώργιος Στεργίου, ο οποίος ανταποκρίθηκε στην πρόσκλησή μας για την παρουσία του στη συγκεκριμένη συνεδρίαση του διοικητικού μας συμβουλίου.
Το διοικητικό συμβούλιο του συλλόγου δρομέων Summit Runners Ερμιονίδας αποφάσισε ομόφωνα τα κάτωθι :
1)      Τη συμμετοχή του συλλόγου μας στη συνδιοργάνωση των αγώνων δρόμου που θα διεξαχθούν στην Ερμιόνη περί τα τέλη Ιουνίου του έτους 2015 και οι οποίοι διεξάγονταν κατά την αρχαιότητα προς τιμή του Μελαναίγιδος Διονύσου.
2)      Την παροχή προς το Δήμο Ερμιονίδας κάθε βοήθειας, συμβολής και υποστήριξης σχετικά με τη διοργάνωση του συγκεκριμένου αγώνα, ως ο μόνος σύλλογος δρομέων δραστηριοποιούμενος στην περιφέρεια του Δήμου Ερμιονίδας και έχοντας την κατάλληλη τεχνογνωσία στη διοργάνωση αγώνων δρόμου.
3)      Τη συμμετοχή των αθλητών του συλλόγου μας σε όλα τα αγωνίσματα δρόμου του συγκεκριμένου αγώνα.
4)      Τη συμμετοχή των μελών του συλλόγου μας ως εθελοντών σε οποιοδήποτε πόστο μας ζητηθεί και κριθεί τούτο απαραίτητο για την ομαλή και επιτυχή διεξαγωγή του αγώνα.
5)      Την εν γένει βοήθεια και συμπαράσταση του συλλόγου μας προς το Δήμο Ερμιονίδας με κάθε τρόπο προκειμένου να εξασφαλιστεί το επιθυμητό για όλους μας αποτέλεσμα, δηλαδή η επιτυχία του συγκεκριμένου αγώνα.
Ο σύλλογος δρομέων, Summit Runners Ερμιονίδας, θέλει να ευχαριστήσει τον πρόεδρο της Κοινωφελούς Επιχείρησης Αθλητισμού και Περιβάλλοντος του Δήμου Ερμιονίδας, κύριο Γεώργιο Στεργίου, για την έως τώρα συνεργασία του και να δηλώσει προς όλους, ότι ως ο καθ’ ύλην αρμόδιος σύλλογος για τη διοργάνωση και διεξαγωγή αγώνων δρόμου (ασφάλτου και βουνού), θα σταθεί αρωγός στο πλευρό του Δήμου Ερμιονίδας, με κάθε μέσο που διαθέτει, ώστε να επιτευχθεί τόσο η προαγωγή του αθλητικού ιδεώδους, όσο και η προβολή του τόπου μας.
Τέτοιου είδους εκδηλώσεις απαιτούν την αμέριστη συμμετοχή και συμπαράσταση όλων μας, γι’ αυτό και θα μας βρίσκουν πάντα συμμέτοχους.

Με εκτίμηση
Ο Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου
Γεώργιος Φασιλής