Πέμπτη 14 Μαΐου 2015

Η Δημοτική Φιλαρμονική Ερμιονίδας στο 1ο Band Festival Ναυπλίου

Δελτίο τύπου
Την Κυριακή 26 Απριλίου 2015 η Δημοτική Φιλαρμονική Ερμιονίδας έλαβε μέρος στο  Artiva 1ο Band Festival Ναυπλίου, στο οποίο δικαίωμα συμμετοχής είχαν Φιλαρμονικές μπάντες Δήμων, μπάντες συλλόγων και φορέων πολιτιστικής δράσης, συμφωνικές ορχήστρες, μουσικοκινητικά σχήματα και ορχήστρες ποικίλης μουσικής.
Στο πρόγραμμα των εκδηλώσεων συμμετείχαν, η Φιλαρμονική Ορχήστρα Δήµου Καλλιθέας, η Μπαντίνα Μουσικού Σχολείου Καρδίτσας, η Φιλαρμονική Δ.Ο.Π.Π.Α.Τ. Ναυπλίου, η Φιλαρμονική Ορχήστρα Δήµου Περιστερίου, η Φιλαρμονική Ορχήστρα Δήµου Ερµιονίδας, η  Μουσική Φιλαρμονική Μαρκοπούλου Μεσογαίας και η Φιλαρμονική Δήµου Τρίπολης.
Οι μπάντες αφού παρέλασαν στην παλιά πόλη του Ναυπλίου, έδωσαν στην συνέχεια μεγάλη συναυλία στην πλατεία Συντάγματος.
Η Δημοτική Φιλαρμονική Ερμιονίδας, υπό την διεύθυνση του Μαέστρου κ. Στάθη Αρβανίτη, παρουσίασε το πρόγραμμά της δίνοντας μια συναυλία διάρκειας 30 λεπτών και απέσπασε τα εγκωμιαστικά σχόλια του κοινού για την εξαιρετική της εμφάνιση.
Κατά αυτόν τον τρόπο, η Δημοτική Φιλαρμονική Ερμιονίδας συνεχίζει με την παρουσία της σε κορυφαία πολιτιστικά γεγονότα της Ελλάδας, να προβάλλει την πολιτιστική ανάπτυξη της Ερμιονίδας.

ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ