Παρασκευή 17 Ιουλίου 2015

Η Δ.Ε.Υ.Α.ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΟ «ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ»

Κρανίδι, 17-07-2015
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Σας ενημερώνουμε ότι σε συνεργασία με τον εθελοντικό οργανισμό, μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα «ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ» συλλέγονται σε κατάλληλο χώρο του κτιρίου της Δ.Ε.Υ.Α.ΕΡ. προσφορές σε είδος. Τα είδη που συλλέγονται είναι τρόφιμα, ένδυσης (όχι υπόδησης), σχολικά, καθαριότητας κ.ά. για την κάλυψη των αναγκών των παιδιών και των οικογενειών, που στηρίζει το «ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ» και των χώρων φιλοξενίας τους (σημ. επισυνάπτεται λίστα ειδών πρώτης ανάγκης).
Για τη διάθεση των προσφορών σας παρακαλούμε να προσέρχεστε στα γραφεία της Δ.Ε.Υ.Α.ΕΡ. από τις 10 π.μ. έως τις 2 μ.μ. Υπεύθυνη για τη συλλογή και καταγραφή των προσφορών είναι η κυρία Μαρία Κοκκίνη (τηλ. 6974.942046), ενώ για τη μεταφορά τους υπεύθυνοι είναι ο Πρόεδρος και ο Αντιπρόεδρος του Δ.Σ. της Δ.Ε.Υ.Α.ΕΡ. Ιωάννης Πάλλης και Παναγιώτης Αποστόλου με τα οχήματα της Δ.Ε.Υ.Α.ΕΡ. κατόπιν της απόφασης 141/2015 του Διοικητικού Συμβουλίου.
Επίσης σας ενημερώνουμε ότι θα υπάρχει κουμπαράς στα γραφεία της Δ.Ε.Υ.Α.ΕΡ. στο Κρανίδι για τις χρηματικές δωρεές σας προς το «ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ».
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ Δ.Ε.Υ.Α.ΕΡ.
ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΑΛΛΗΣ