Τρίτη 4 Αυγούστου 2015

ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΕΡΜΙΟΝΗΣ: Τα παιχνίδια στην Άμμο συνεχίζονται…

logo3
Το Σάββατο 1 Αυγούστου ολοκληρώθηκε το στο νέο δημοτικό γήπεδο στην Κάπαρη Ερμιόνης το 1ο τουρνουά beach soccer. Από 29 Ιουλίου και για τέσσερις ημέρες οι 17 συνολικά ομάδες που συμμετείχαν, πρόσφεραν καθημερινά συναρπαστικές στιγμές σε όσους είχαν την τύχη να παρακολουθήσουν τους αγώνες. Με το ταλέντο τους, την τεχνική, το πάθος και την αδρεναλίνη στα ύψη, αλλά πάντα με σεβασμό στον αντίπαλο, έδειξαν τις ποδοσφαιρικές τους ικανότητες και στην άμμο.
Ήταν μια διοργάνωση που άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις με τους νέους της περιοχής να την αναλαμβάνουν και να την φέρνουν εις πέρας με απόλυτη επιτυχία. Τους αξίζουν πολλά συγχαρητήρια. Με τη διάθεση προσφοράς και το ζήλο που επέδειξαν καθ` όλη τη διάρκεια των παιχνιδιών, είναι βέβαιο ότι θα υπάρχει συνέχεια, γιατί ένας νέος αθλητικός θεσμός γεννήθηκε αυτές τις ημέρες στην Ερμιόνη.
Μην ξεχνάτε ότι τα παιχνίδια στην άμμο συνεχίζονται στην Ερμιόνη με το 2ο Τουρνουά beach tennis το οποίο ολοκληρώνεται στις 5 Αυγούστου και με το 8ο Τουρνουά beach volley «ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΚΡΗΤΣΩΤΑΚΗΣ» στο οποίο μπορείτε να δηλώσετε συμμετοχή μέχρι τις 4 Αυγούστου.
afisa2
Ακολουθεί το 1ο TENNIS OPEN ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ 2015 σε συνδιοργάνωση με τον Αθλητικό Όμιλο Αντισφαίρισης Ερμιόνης, στο οποίο μπορείτε να δηλώσετε συμμετοχή μέχρι τις 5 Αυγούστου.
Περισσότερες πληροφορίες στα τηλέφωνα: 6974801714 και 6942983902
Ακολουθεί φωτογραφικό υλικό από το 1ο Τουρνουά beach soccer.