Σάββατο 22 Αυγούστου 2015

ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΝΔΡΙΑΝΟΣ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟY



ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΝΔΡΙΑΝΟΣ
ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ
ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
                                           
Ναύπλιο, 22 Αυγούστου 2015

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟY
Ανδριανός για την παραίτηση της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ: «Η χώρα δεν χρειαζόταν εκλογές, αλλά να κυβερνηθεί».
Ο Βουλευτής Αργολίδας της Νέας Δημοκρατίας κ. Γιάννης Ανδριανός για την παραίτηση της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ έκανε την ακόλουθη δήλωση:
«Άλλη μία εκλογική διαδικασία μέσα σε επτά μήνες. Η χώρα δεν χρειαζόταν εκλογές αλλά να κυβερνηθεί, πράγμα το οποίο δεν έγινε. Επτά μήνες τώρα η χώρα και η κοινωνία πλήρωσαν πολύ ακριβά την ανετοιμότητα, την ανευθυνότητα, και τον μικροπολιτικό καιροσκοπισμό της συγκυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ. Η παραίτηση της Κυβέρνησης δεν είναι παρά μια φυγή από τα προβλήματα, είναι η αναγνώριση ότι αυτή η πορεία προς το άγνωστο, η πορεία των ανεύθυνων κινήσεων και της εσωκομματικής παλινωδίας ήταν καταστροφική. Φτάσαμε μέχρι και να ζήσουμε το εντελώς παράλογο, η χώρα να μένει ζωντανή χάρη στις ψήφους της αντιπολίτευσης, την ώρα που κυβερνητικοί βουλευτές επεδίωκαν ανοιχτά το Κούγκι και το Ζάλογγο. Φτάσαμε να ζούμε κοινοβουλευτικά θρίλερ για την ικανοποίηση ατομικών στοχεύσεων και εσωκομματικών ισορροπιών.
Πιστεύω ότι οι Ελληνίδες και οι Έλληνες, παρά τον βραχύ βίο αυτής της Κυβέρνησης, έχουν βγάλει τα συμπεράσματά τους. Είδαν πού οδηγεί ο λαϊκισμός, οι κούφιες υποσχέσεις, οι λεονταρισμοί και τα μεγάλα λόγια. Σε περίπου ένα μήνα, θα έχουν την ευκαιρία να διορθώσουν αυτή την κατάσταση. Αυτό που χρειάζεται, είναι να επιστρέψει η χώρα στην ομαλότητα, στην σταθερή προοπτική, στην ανάκαμψη και την ελπίδα».