Πέμπτη 17 Σεπτεμβρίου 2015

ΤΑΣΟΣ ΛΑΜΠΡΟΥ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ



ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΣΥΜΠΑΡΑΤΑΞΗ (ΠΑ.ΣΟ.Κ – ΔΗΜ.ΑΡ – ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΠΟΛΙΤΩΝ) ΔΥΝΑΜΗ ΣΤΑΘΕΡΟΤΗΤΑΣ – ΜΙΑ ΧΡΗΣΙΜΗ ΨΗΦΟΣ

Η Δημοκρατική Συμπαράταξη αποτελεί δύναμη σταθερότητας για τη χώρα, για την Ελλάδα, για τον Ελληνισμό.
Αποτελεί δύναμη σταθερότητας για να επιβάλλει το νέο μοντέλο διακυβέρνησης μέσω μίας νέας προγραμματικής συμφωνίας και τήρησης αυτής για να εξασφαλίσουμε κυβερνητική σταθερότητα για την επόμενη τετραετία, το έχει ανάγκη η οικονομία, το έχει ουσιαστικά ανάγκη η Ελληνική κοινωνία.
Αποτελεί δύναμη σταθερότητας για να επανακινηθεί η οικονομία και η παραγωγική διαδικασία. Στόχος μας είναι να δημιουργήσουμε παραγωγή, να αυξήσουμε την παραγωγικότητα μας, να δημιουργήσουμε πλούτο, να ξεφύγουμε από το φαύλο κύκλο της ύφεσης, της οικονομικής συρρίκνωσης των δανειακών συμβάσεων, των μημονίων.
Αποτελεί δύναμη σταθερότητας για να προχωρήσουμε στις μεγάλες μεταρρυθμίσεις που έχει ανάγκη η χώρα. Απαραίτητη η συνταγματική αναθεώρηση και η ριζική αλλαγή του πολιτικού συστήματος για να καταπολεμήσει αποτελεσματικά τις παθογένειες της μεταπολίτευσης.
Αποτελεί δύναμη σταθερότητας για να εξασφαλιστεί η Ευρωπαϊκή πορεία της χώρας. Για να προσαρμοστούμε στις επιταγές των Ευρωπαϊκών συνθηκών και συμβάσεων καθώς και στις αποφάσεις κορυφαίων δημοκρατικών Ευρωπαϊκών θεσμών όπως του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου.
Αποτελεί δύναμη σταθερότητας για να αντιμετωπίσουμε όλοι μαζί
τις προκλήσεις της νέας εποχής. Φτάνουν πια οι τακτικισμοί, οι τυχοδιωκτισμοί, οι ψεύτικες διαχωριστικές γραμμές, οι εμφύλιες διαμάχες. Είμαστε όλοι Έλληνες που μπορούμε να έχουμε διαφορετικές απόψεις αλλά είμαστε όλοι πατριώτες και πρεσβεύουμε το γενικό καλό και την πρόοδο του τόπου μας. Πρέπει να δουλέψουμε σκληρά, με αποφασιστικότητα και τόλμη για να τελειώσει οριστικά και αμετάκλητα το μαρτύριο των δανειακών συμβάσεων και των μνημονίων.
Φίλες και φίλοι, συμπατριώτες και συμπατριώτισσες, σας καλώ την Κυριακή 20 Σεπτεμβρίου να στηρίξετε το ψηφοδέλτιο μας, να δώσετε μία χρήσιμη ψήφο τόσο για την Ελλάδα, όσο για την Αργολίδα.
Μία χρήσιμη ψήφος για να κερδίσουμε την τρίτη έδρα του Νομού και να κερδίσουν οι δημοκρατικές δυνάμεις τη Βουλευτική εκπροσώπηση - σας ζητώ να γυρίσετε την πλάτη στο φασιστικό και εγκληματικό μόρφωμα της Χρυσής Αυγής.
Μία χρήσιμη ψήφος για να διεκδικήσουμε όλοι μαζί για την Ερμιονίδα, για τον τόπο μας, για τους ανθρώπους της. Μας δίνετε τη δύναμη να συνεχίσουμε αυτή την συλλογική προσπάθεια με στόχο την οικονομική ανάπτυξη σε ένα σύγχρονο κοινωνικό Κράτος.
Μία χρήσιμη ψήφος για να επιβάλλετε την συνεργασία τόσο μεταξύ των Βουλευτών που θα εκλεγούν στην Αργολίδα όσο και μεταξυ της κεντρικής διοίκησης και των θεσμών της Τοπικής Αυτοδιοίκησης Α’ και Β’ βαθμού προς όφελος της Αργολίδας και ιδιαίτερα της Ερμιονίδας.
Μία χρήσιμη ψήφος για να εκπροσωπηθεί η Αργολίδα στα κέντρα λήψης αποφάσεων για να αξιοποιηθούν άτομα που έχουν δυνατότητα κοινωνικής και πολιτικής προσφοράς για την Ελλάδα και ευρύτερα για τον Ελληνισμό.

Φίλες και φίλοι,
Σας καλώ να στρατευτούμε όλοι μαζί τις τελευταίες κρίσιμες μέρες για να ισχυροποιήσουμε τον τρίτο πόλο της κεντροαριστεράς, του δημοκρατικού κέντρου, της σοσιαλδημοκρατίας, της ανανεωτικής αριστεράς, της πολιτικής οικολογίας.
Σας ζητώ να έρθετε όλοι μαζί μας, στο σπίτι σας, και όλοι μαζί σε συνεργασία με άλλες πολιτικές δυνάμεις να γυρίσουμε σελίδα. Το μέλλον δε μπορεί να περιμένει. Επιμένουμε προοδευτικά, στηρίζουμε τη Δημοκρατική Συμπαράταξη.

ΤΑΣΟΣ ΛΑΜΠΡΟΥ
ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΑΣ
ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ
ΔΗΜΟΥ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ
ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟΥ
ΠΑ.ΣΟ.Κ. ΝΟΜΟΥ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ