Τετάρτη 14 Οκτωβρίου 2015

Η ετήσια γιορτή του Ομίλου “Sailability Hellas-Ιστιοπλοΐα για όλους”

Για δεύτερη συνεχή χρονιά πραγματοποιήθηκε με επιτυχία την Τετάρτη 7 Οκτωβρίου 2015, η ετήσια γιορτή του Ομίλου “Sailability Hellas-Ιστιοπλοΐα για όλους” στον φιλόξενο χώρο του “Ιστιοπλοϊκού” στο Μικρολίμανο.
Η εκδήλωση έγινε με σκοπό τη συγκέντρωση χρημάτων προκειμένου να εξασφαλιστεί η συνέχιση των προπονήσεων των αθλητών μας ο αριθμός των οποίων αυξάνεται σταδιακά και σταθερά.
Την εκδήλωση στήριξαν ο Βουλευτής Α' Πειραιά και Νήσων αγαπητός φίλος και μέλος του Ομίλου μας κύριος Κωνσταντίνος Κατσαφάδος.

Η Ελληνική Ιστιοπλοϊκή Ομοσπονδία που με την αμέριστη συμπαράσταση και φιλοξενία που μας παρέχει, αγκάλιασε όλη την προσπάθεια μας, επίσης οι Ναυτικοί Όμιλοι ΙΟΠ, ΣΕΑΝΑΤΚ,ΝΟΤΚ, ΝΑΟΕΦ, ΝΑΣ, ΣΙΠΟΤΕ, ΝΟΠΦ, ΠΟΙΑΘ, ΝΟΒ, ΝΟ Βουλιαγμένης, ΝΟΚΒ, ΝΟ Καλαμακίου, ΝΟ Λαγονησίου, ΝΟΕΡ, ΝΟΝΚΕ, ΝΟ Δελφιναρίου, ΝΟ Ελληνικών Θαλασσών και την ΕΑΘ (Επιτροπή Ανοικτής Θάλασσας της ΕΙΟ).


Από τον Δήμο Ερμιονίδας μας τίμησε εκπροσωπώντας τον  ο Γιώργος Στεργίου.  Μαζί μας απο την Ερμιόνη και ο Άκης Λάζαρος Γούτος.
Ιδιαιτέρως ευχαριστούμε τον ΝΟΕΦ Ναυταθλητικό Όμιλο Ειρήνης και Φιλίας όπου εκτός της αγοράς των προσκλήσεων προσφέρει στον όμιλο μας το ποσό που θα συγκεντρωθεί από τα δικαιώματα συμμετοχών των σκαφών που θα συμμετάσχουν, στον αγώνα στο Βαθύ Μεθάνων στις 10 και 11 Οκτωβρίου 2015, το οποίο θα διατεθεί για την αγορά εξοπλισμού των σκαφών του ομίλου μας.
Ευχαριστούμε τους χορηγούς μας κ.Χριστόφορο Κυφίδη


‘Ορθοπεδικός Κόσμος Κυφίδης’, το τηλεοπτικό κανάλι ART και την εκπομπή "Υπέρ Αδυνάτου" του κυρίου Δέδερη, τον κύριο Καρδαρά που μας χορήγησε το δώρο του λαχνού μας, τον ραδιοφωνικό σταθμό "ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ" με τους φουνταριστούς κύριο Τσαμόπουλο και κύριο Θαναϊλάκη
.


Ευχαριστούμε την εταιρεία "Magic Marine" για την διάθεση των φουσκωτών σκαφών της κατά την περσινή χρονιά.
 

Τέλος το "Αρμενίζοντας στην Ζωή" για την διαδικτυακή του κάλυψη και όχι μόνο.
Σας ευχαριστούμε θερμά για τη συμμετοχή σας και τη συμπαράστασή σας.
Το Δ.Σ και οι Αθλητές