Πέμπτη 19 Νοεμβρίου 2015

«Προοδευτική Συμμαχία Ερμιονίδας» Ζητούμε να τηρηθούν οι προβλεπόμενες προθεσμίες στην παράδοση εγγράφων



Κρανίδι 18/11/2015

ΠΡΟΣ:
       Πρόεδρο Δ.Σ κ. Α. Δημαράκη
          Πρόεδρο Οικονομικής Επιτροπής και Αντιδήμαρχο
κ. Ι. Αντωνόπουλο
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ:
Γραφείο Δημάρχου Δήμου Ερμιονίδας κ. Δ.Σφυρή


ΘΕΜΑ : Η ΑΝΑΜΟΡΦΩΣΗ, Η ΚΑΤΑΤΜΗΣΗ, ΟΙ ΝΕΟΙ ΚΩΔΙΚΟΙ ΚΑΙ ΤΟ ΑΙΤΗΜΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΕΓΓΡΑΦΩΝ

Σε συνέχεια του τελευταίου Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Ερμιονίδας που πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 6 Νοεμβρίου 2015 και την συζήτηση – λήψη απόφασης που ακολούθησε σχετικά με το θέμα της ημερησίας διάταξης περί αναμόρφωσης προϋπολογισμού, αλλά και των θέσεων που σας καταθέσαμε τόσο στη Συνεδρίαση του Δ.Σ όσο και τις επιστολές – δελτία τύπου που σας κοινοποιήσαμε, θα θέλαμε συμπληρωματικά επί του επίμαχου θέματος να μας παραδώσετε τα εξής έγγραφα, τα οποία είναι απαραίτητα για την άσκηση των καθηκόντων μας και την προάσπιση των συμφερόντων του Δήμου μας.
α) Αντίγραφο της απόφασης του Δ.Σ. σχετικά με αναμόρφωση προϋπολογισμού της Παρασκευής 6 Νοεμβρίου 2015.
β) Αντίγραφο του πίνακα αποφάσεων με το αντίστοιχο αριθμό
πρωτοκόλλου δημοσίευσης.
γ) Την εισήγησή σας για την αναλυτική παρουσίαση του νέου κωδικού του προϋπολογισμού και τις υπηρεσίες – εργασίες που προβλέπονται με τον τίτλο : «Υπηρεσίες Εφαρμογών Πολεοδομία Δήμου Ερμιονίδας εντός Ορίων Οικισμού», με μεταφορά και ψήφιση κατά πλειοψηφίας ποσού 24.600 ευρώ.
δ) Την εισήγησή σας και την αναλυτική παρουσίαση του νέου κωδικού του και τις υπηρεσίες – εργασίες που προβλέπονται με τον τίτλο: « Υπηρεσίες Παραγωγής Υποβάθρων Μεγάλης Ανάλυσης Παράκτιας Ζώνης Δήμου Ερμιονίδας Α’ Φάση», με μεταφορά και ψήφιση κατά πλειοψηφία χρηματικού ποσού 24.600 ευρώ.
ε) Την εισήγηση για την αναλυτική παρουσίαση του νέου κωδικού του προϋπολογισμού για το αντικείμενο της μελέτης με τίτλο: « Μελέτη Προσδιορισμού Επιφανειών με Φωτογραφικές Μεθόδους Δ.Ε. Κρανιδίου», με μεταφορά και ψήφιση κατά πλειοψηφία χρηματικού ποσού 15.000 ευρώ.
Σας επισημάναμε τις σοβαρές ενστάσεις  μας τόσο σε επιστημονικό – επαγγελματικό επίπεδο όσο και σε οικονομικό επίπεδο, γι’αυτό και αναζητούμε κάθε νόμιμο τρόπο για να εξετάσουμε διεξοδικά το συγκεκριμένο θέμα και επιφυλασσόμεθα για τις περαιτέρω ενέργειές μας που σκοπό έχουν να προασπίσουν τα οικονομικά συμφέροντα του Δήμου και ευρύτερα των δημοτών μας.
Σε δύσκολη οικονομική περίοδο απαιτείται να είμαστε αρνητικοί και επιφυλακτικοί στη λογικήμτων κατατμήσεων και των απευθείας αναθέσεων σε θέματα μάλιστα που υπάρχουν σοβαρές επαγγελματικές και επιστημονικές αμφισβητήσεις για την αποτελεσματικότητα αυτών «των υπηρεσιών» από επίδοξους ειδικούς τεχνοκράτες.
Ζητούμε να τηρηθούν οι προβλεπόμενες προθεσμίες στην παράδοση των εγγράφων και φυσικά σας ζητάμε την τήρηση κάθε νόμιμης διαδικασίας επίτ ου συγκεκριμένου θέματος.

Για τη Δημοτική Παράταξη
«Προοδευτική Συμμαχία Ερμιονίδας»
Ο επικεφαλής
Τάσος Γ. Λάμπρου
Δημοτικός Σύμβουλος Δήμου Ερμιονίδας