ΠΗΓΗ: anikolouli 
Η αρχική πεποίθηση ότι ο Θανάσης Λάμπρου 42 χρόνων αυτοκτόνησε, ανατρέπεται και μια στυγερή δολοφονία αποκαλύπτεται…
Μάρτυρες στην Κοιλάδα Αργολίδας όπου έμενε και βρέθηκε νεκρός, έσπασαν τη σιωπή τους και μετέφεραν στο «Τούνελ» σημαντικές πληροφορίες που ανοίγουν νέο δρόμο στην έρευνα.

Το θύμα ήταν καπετάνιος στο κότερο γνωστής εφοπλιστικής οικογένειας. Το μεσημέρι της Δευτέρας 8 Δεκεμβρίου 2014, βρέθηκε πυροβολημένος, πεσμένος μπρούμυτα σε μια λίμνη αίματος στην αυλή του σπιτιού του καλύτερου φίλου του. Το φονικό περίστροφο που ήταν καλυμμένο με το κεφάλι του και το δεξί του χέρι , ανήκε στο φίλο του. Δικό του ήταν και το ματωμένο μαχαίρι που βρέθηκε δίπλα στο θύμα. Ο ίδιος άνθρωπος τον βρήκε αιμόφυρτο στην αυλή του…
Το σκηνικό στον τόπο ήταν στημένο για να δείξει αυτοκτονία. Οι έρευνες όμως των αστυνομικών της Ασφάλειας Ναυπλίου και των Εγκληματολογικών Εργαστηρίων της ΕΛ.ΑΣ. φέρνουν στο φως τη δολοφονία. Οι σφαίρες που δέχτηκε στο στήθος και στο κεφάλι, προέρχονταν από το ίδιο 32άρι περίστροφο του φίλου του. Στο μύλο όμως του όπλου βρέθηκε μόνο ένας κάλυκας. Τα ρούχα που φορούσε ήταν τρύπια από τις σφαίρες, ήταν βγαλμένα και πεταμένα δίπλα του.
Το φονικό όπλο αρχικά ήταν σε κάποιο συρτάρι του σπιτιού, η