Δευτέρα 11 Ιανουαρίου 2016

Το πρόγραμμα SLP-Smart Living Program/ Έξυπνος Τρόπος Ζωής, θα συνεχιστεί στο Κρανίδι

Ύστερα από την παράκληση αρκετών συμμετεχόντων στο πρόγραμμα SLP - Smart Living Program /Έξυπνο Πρόγραμμα Ζωής - Διαχείριση Άγχους/στρες, να μην σταματήσουν οι Κυριακάτικες συναντήσεις, με χαρά σας ανακοινώνουμε ότι θα συνεχιστεί και τη νέα χρονιά του 2016 !
Ο τίτλος του θα είναι η ''Δήλωση'':

 ''Φέτος θα παραμείνω Υγιής, Ήρεμος, με Ενέργεια και Ευτυχία''

1η συνάντηση:
Κυριακή 17 Ιανουαρίου - 6:00 με 8:00 το απόγευμα

Τα 8 Διαμάντια Υγείας - 1ο μέρος

Εισαγωγή με ανάλυση βήμα - βήμα,  στην αναζωογονητική και θεραπευτική τέχνη του Qigong (Τσι κουνγκ), με 4 ασκήσεις (από τις 8 συνολικά), πραγματικά διαμάντια για την καθημερινή υγιεινή !

Προλαμβάνοντας αλλά και ισορροπώντας δεκάδες καθημερινά μικροπροβλήματα, όπως κρυολογήματα, προβλήματα αναπνοής, άσθμα, βρογχίτιδες, γρίπη, δυσπεψίες, πόνους μέσης και ποδιών, υπόταση, υπέρταση, πονοκεφάλους, για χαλάρωση, για τον έλεγχο του άγχους κλπ.

Είναι εύκολες στην εκμάθησή τους και στην απομνημόνευσή τους!
Θα τελειώσουμε την συνάντηση με έναν θεραπευτικό διαλογισμό - οραματισμό για οτιδήποτε μας συμβαίνει και θέλουμε να βοηθήσουμε τον εαυτό μας να ξαναβρεί την ισορροπία του και την υγεία του.

Σας περιμένουμε λοιπόν αυτήν την Κυριακή (17 του Αγ. Αντωνίου) με χαρά να μοιραστούμε τις γνώσεις μας. Ειδοποιήστε μας παρακαλώ για την συμμετοχή σας.

''Ζήστε Έξυπνα'' και η ζωή θα σας ανταμείψει!
Γιάννης Δέδες & Αντέλα
6974 042 037 / 6976 247 209
john-dela@hotmail.com