Σάββατο 16 Απριλίου 2016

ΜΙΑ ΓΕΡΜΑΝΙΚΗ ΑΠΟΨΗ ΓΙΑ ΤΟ ΙΣΛΑΜ

Ισλάμ-άποψη ενός Γερμανού.  Διαβάστε το..

Γιώργος Μπόλμπος 

Στο τέλος, θα θυμαστε όχι τα λόγια των εχθρών μας, αλλά τη σιωπή των φίλων μας. !!!
  Δείτε μια γερμανική άποψη σχετικά με το Ισλάμ - αξίζει να διαβαστεί.
Δύσκολο να διαφωνήσει κάποιος   με αυτό:
Αυτή είναι μία από τις καλύτερες εξηγήσεις της μουσουλμανικής τρομοκρατικής κατάστασης που έχω διαβάσει ποτέ. Οι αναφορές του  ιστορικά είναι ακριβείς και σαφείς. Το κείμενο κατανοητό και αξίζει να το διαβάσετε.
 Ο συγγραφέας αυτού του email είναι ο Δρ Emanuel TANYA, ένας πολύ γνωστός και αξιοσέβαστος ψυχίατρος. Ένας άνδρας, από παλαιά γερμανική αριστοκρατική οικογένεια, στην οποία πριν από τον Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο,  ανήκε μια σειρά από μεγάλες βιομηχανίες και κτήματα. Όταν ρωτήθηκε πόσοι από τον γερμανικό

λαό ήσαν αλήθεια Ναζί, η απάντηση που έδωσε θα μπορούσε να θεωρηθή ως μία ενός φανατικού !
«Πολύ λίγοι άνθρωποι ήταν αλήθεια Ναζί», είπε, «αλλά πολλοί απολάμβαναν την επανάκτηση της αίγλης της χώρας  και όχι μόνο,έτσι που δεν ησχολούντο πολύ με την πολίτική !

  Ήμουν ένας από εκείνους που απλά θεωρούν ότι οι Ναζί ήταν ένα μάτσο ηλίθιοι. Έτσι, η πλειοψηφία αδιαφορούσε για ότι συνέβαινε. Στη συνέχεια, πριν το αντιληφθούμε είχαν επικρατήσει  οι Ναζί και είχαμε χάσει τον έλεγχο, και το τέλος του κόσμου είχε έρθει. " Η οικογένειά μου έχασε τα πάντα. Κατέληξα σε ένα στρατόπεδο συγκέντρωσης και οι Σύμμαχοι κατέστρεψαν τα  εργοστάσια μου.
«Επίσημα χείλη» και «Ειδικοί» ,  μας τονίζουν συνεχώς ότι το Ισλάμ είναι μια θρησκεία της ειρήνης και ότι η συντριπτική πλειοψηφία των μουσουλμάνων απλά θέλουν να ζήσουν ειρηνικά.
 «Αν και αυτός ο ανεπιφύλακτος ισχυρισμός μπορεί να είναι αλήθεια, είναι εντελώς άσχετο. Δεν έχει νόημα  να μας κάνουν να νιώθουμε καλύτερα, και ότι  πρόκειται να μειώθει κάπως το φάσμα των φανατικών που  λεηλατούν σε όλο τον κόσμο στο όνομα του Ισλάμ.
«Το γεγονός είναι ότι οι φανατικοί καθορίζουν το Ισλάμ αυτή την περίοδο  στην ιστορία. Είναι οι φανατικοί που επιτίθενται. Είναι οι φανατικοί που διεξάγουν κάθε μία από τις 50 ένοπλες εφόδους σε όλο τον κόσμο.
«Είναι οι φανατικοί που σφάζουν συστηματικά χριστιανικές ή φυλετικές ομάδες σε όλη την Αφρική και σταδιακά σε ολόκληρη την ήπειρο σε ένα  ισλαμικό κύμα. Είναι οι φανατικοί που βομβαρδίζουν, αποκεφαλίζουν, δολοφονούν, ή  σκοτώνουν χάριν τιμής. Είναι οι φανατικοί που καταλαμβάνουν το ένα τζαμί μετά το άλλο. Είναι οι φανατικοί που διαδίδουν με ζήλο το λιθοβολισμό και απαγχονισμό των θυμάτων βιασμού και των ομοφυλοφίλων. Είναι οι φανατικοί που διδάσκουν τα μικρά τους να σκοτώνουν και να γίνονται βομβιστές αυτοκτονίας.
«Αυστηρά ποσοτικά είναι γεγονός  ότι η ειρηνική πλειοψηφία, ή « σιωπηλή πλειοψηφία », είναι μία από φοβισμένους και αδιάφορους.
Η Κομμουνιστική Ρωσία αποτελείται από Ρώσους που απλά ήθελαν να ζήσουν ειρηνικά, αλλά οι Ρώσοι κομμουνιστές ήταν υπεύθυνοι για τη δολοφονία των περίπου 20 εκατομμυρίων ανθρώπων. Η ειρηνική πλειοψηφία ήταν άνευ σημασίας. 
Η  πλειονότητα του  πληθυσμού της Κίνας ήταν ειρηνική, αλλά οι Κινέζοι κομμουνιστές κατάφεραν να σκοτώσουν  70 εκατομμύρια ανθρώπους.
«Ο μέσος  όρος των ιαπώνων πριν από τον Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο δεν ήταν  ούτε σαδιστές ούτε φιλοπόλεμοι. Ωστόσο η Ιαπωνία σκότωσε και έσφαξε με τον  τρόπο της σε όλη τη Νοτιοανατολική Ασία, σε ένα όργιο θανάτωσης που περιελάμβανε τη συστηματική δολοφονία των 12 εκατομμυρίων Κινέζων πολίτών . Οι περισσότεροι σκοτώθηκαν από σπαθί, φτυάρι, και ξιφολόγχη. Και ποιός μπορεί να ξεχάσει τη Ρουάντα, η οποία κατέρρευσε σε κρεοπωλείο; θα μπορούσε να αμφισβητηθή ότι η πλειοψηφία των πολιτών της Ρουάντα ήταν φιλειρηνικοί ;
 Τα μαθήματα ιστορίας είναι συχνά εξαιρετικά απλά και εύκολα.Παρά την εφαρμοζόμενη λογική μας, συχνά χάνουμε το πιο ουσιαστικό και απλό  πράγμα:
 Οι μουσουλμάνοι  με την σιωπή τους έχουν γίνει ασήμαντοι, οι φιλειρηνικοί μουσουλμάνοι θα γίνουν εχθροί μας αν δεν εκφρασθούν ελεύθερα κατά των φανατικών και θα ξυπνήσουν μία μέρα, όπως οι φίλοι μου στη Γερμανία, για να διαπιστώσουν ότι οι ίδιοι ανήκουν στους φανατικούς, όταν ήδη θα έχει ξεκινήσει το τέλος του κόσμου !!!
Φιλειρηνικό Γερμανοί, Ιάπωνες, Κινέζοι, Ρώσοι, Ρουαντάνοι,  Σέρβοι,  Αφγανοί, Ιρακινοί, Παλαιστίνιοι, Σομαλοί, Νιγηριανοί, Αλγερινοί, και πολλοί άλλοι έχασαν τη ζωή τους επειδή η ειρηνική πλειοψηφία δεν μιλούσε μέχρι που ήταν πολύ αργά.