Δευτέρα 18 Απριλίου 2016

Απώλεια για την Ερμιόνη ο θάνατος του Βαγγέλη Αρ. Γούτου

Με την είδηση του θανάτου του συμπατριώτη μας Ερμιονίτη, με Αρκαδική καταγωγή, φίλου Βαγγέλη Γούτου, αισθάνομαι την ανάγκη να συλλυπηθώ την οικογένειά του για την μεγάλη απώλεια. Ο Βαγγέλης ήταν άριστος οικογενειάρχης και επαγγελματίας αλλά και άνθρωπος με αισθήματα.

Θέλω να υπογραμμίσω ότι ο Βαγγέλης Γούτος, αν και κατοικούσε στην Αθήνα, δεν λησμόνησε ποτέ την ιδιαίτερη πατρίδα του. Πάντοτε λειτούργησε σαν ευπατρίδης. Απλόχερα διένειμε τις χορηγίες του για το κοινό καλό, τον αθλητισμό, το περιβάλλον, την Ερμιόνη, την προβολή της, τη στήριξή της.

Μεταξύ άλλων πολλών ευεργεσιών στην ιδιαίτερη πατρίδα του στήριξε την Κοινότητα Ερμιόνης παρέχοντας γενναία οικονομική χορηγία, προ δεκαετίας, για την ολοκλήρωση του Βιολογικού Σταθμού Ερμιόνης. Επίσης το φθινόπωρο του 2014 έδωσε στην παρούσα Δημοτική Αρχή χρήματα για τον καθαρισμό του Δήμου από τα συσσωρευμένα απορρίμματα. Και όλα αυτά ανιδιοτελώς και χωρίς δημοσιότητα με την αρμόζουσα αξιοπρέπεια, που επέβαλε η σεμνότητά του και η ανωτερότητά του.

Ο Θεός να αναπαύσει την ψυχή του.

Γιάννης Δημαράκης
Αντιδήμαρχος Δήμου Ερμιονίδας