Τρίτη 5 Απριλίου 2016

«Summit Runners” ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ



ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Ο Σύλλογος Δρομέων Ερμιονίδας «Summit Runners”, υπό την αιγίδα του Δήμου Ερμιονίδας και της Κοινωφελούς Επιχείρησης Αθλητισμού του Δήμου Ερμιονίδας, διοργάνωσε το Σάββατο 12 Μαρτίου 2016, τον 1ο Ορεινό Αγώνα Δρόμου «Μονή Αυγού Trail Race».
Η διοργάνωση περιλάμβανε τη μεγάλη διαδρομή μήκους 28 χλμ. και τη μικρή διαδρομή μήκους 10 χλμ., καθώς και παιδικό αγώνα δρόμου. Και οι τρεις αγώνες εκκίνησαν και τερμάτισαν στην πλατεία του χωριού των Διδύμων. Οι αγώνες των 10 και 28 χλμ. ανηφόρησαν από την πλατεία του χωριού προς το όρος Δίδυμο, ενώ οι αθλητές που συμμετείχαν στον αγώνα των 28 χλμ. είχαν την ευκαιρία να θαυμάσουν και την ιστορική Μονή Αυγού.
Παρά το βροχερό καιρό, πολλοί αθλητές από όλη την Ελλάδα τίμησαν με την παρουσία τους την εκδήλωση και θαύμασαν τα φυσικά κάλλη της Ερμιονίδας και την πλούσια ιστορία της.
Στόχος μας είναι ο συγκεκριμένος αγώνας να καθιερωθεί και να γίνει πλέον θεσμός. Ευχαριστούμε πολύ όλους όσους συνέδραμαν με τις προσπάθειές τους για την ομαλή, ασφαλή και κατά κοινή ομολογία επιτυχημένη διεξαγωγή του αγώνα.

Εκ του Γραφείου Τύπου των Summit Runners Ερμιονίδας