Παρασκευή 13 Μαΐου 2016

Fam trip Δανών δημοσιογράφων στην Αργολίδα

Fam trip Δανών δημοσιογράφων στην Πελοπόννησο
Ταξίδι εξοικείωσης στην Πελοπόννησο για Δανούς δημοσιογράφους οργάνωσε το High Connect DMS, αντιπρόσωπος του Primera Travel Group – Bravo Tours. Η 10μελής δημοσιογραφική ομάδα από την Δανία είχε την ευκαιρία να γνωρίσει τις ομορφιές της Μυθικής Πελοποννήσου και η φιλοξενία έγινε σε ξενοδοχεία της Μεσσηνίας και της Αργολίδος. 
Μάλιστα επειδή το ταξίδι έγινε τις ημέρες του Αγ. Πάσχα, είχαν την ευκαιρία να δουν τον επιτάφιο στο Costa Navarino και να φάνε πασχαλινά εδέσματα σε παραδοσιακή ταβέρνα του Τολού.
Επισκέφτηκαν προορισμούς όπως την Πύλο, Φοινικούντα, Μεθώνη, Κορώνη και Καλαμάτα, απολαμβάνοντας τις ακρογιαλιές και τα φυσικά κάλοι της Μεσσηνίας. Στην συνέχεια μεταφέρθηκαν στην Αργολίδα για να απολαύσουν το μαγευτικό Ναύπλιο, Τολό, Βιβάρη και Κάντια.
Στην Καλαμάτα η αποστολή έγινε δεκτή το Μ. Σάββατο από τον δήμαρχο Καλαμάτας, κο Παναγιώτη Νϊκα. 
Την αποστολή συνόδευσαν ο πρόεδρος του Bravo Tours (Primera Travel Group), Peder Hornshoj. Ο Δημήτρης Μεταξάς, γεν. Διευθυντής του High Connect DMS, ανέφερε πως το Bravo Tours για το 2016 υιοθέτησε ως νέο τουριστικό προορισμό για την Ελλάδα την Πελοπόννησο με 2 πτήσεις την εβδομάδα από Κοπεγχάγη και Μπίλουντ (κεντρική Δανία). 
Οι πτήσεις θα αρχίσουν από τις 16.05.2016 έως και τις 24.10.2016, και αναμένεται να μεταφέρει πάνω από 6000 τουρίστες στην Πελοπόννησο.
Τέλος να τονιστεί πως η αποστολή είχε την υποστήριξη και την αιγίδα της Περιφέρειας Πελοποννήσου και πως είναι αποτέλεσμα κοινής προσπάθειας από το 2014.
Για την περίοδο του 2016 έχουν υπογραφεί συνεργασίες με 30 και πλέον ξενοδοχεία.