Παρασκευή 24 Ιουνίου 2016

Συνάντηση Λάμπρου, Τόκα, Μπαλαμπάνη, με Τσιρώνη. Πρόταση επίλυση του προβλήματος των σκουπιδιών


Ακολουθώντας ένα διαφορετικό δρόμο από αυτόν του Δημήτρη Σφυρή και επιδιώκοντας μια πλήρη, νόμιμη και οριστική λύση για το ανάθεμα των Διδύμων, οι επικεφαλής όλων των παρατάξεων του Δήμου Ερμιονίδας, ζήτησαν και πέτυχαν να συναντηθούν με τον αναπληρωτή υπουργό Περιβάλλοντος κ. Γιάννη Τσιρώνη.
Ο Τάσος Λάμπρου, ο Τάσος Τόκας και ο Χρήστος Μπαλαμπάνης (αντικατέστησε τον κωλυόμενο Γιάννη Γεωργόπουλο), συνοδευόμενοι απότα μέλη της Επιτροπής Αγώνος, Σταύρο Γεωργίου, Άρη Μπίμπα (Φούρνοι) και Νίκο Θεοδοσίου, Σπύρο Αντουλινάκη (Δίδυμα), μετέβησαν σήμερα το πρωί στο Υπουργείο, μετά από ραντεβού που είχε κανονισθεί.
Οι εκπρόσωποι των παρατάξεων, ενημέρωσαν τον Υπουργό για την κατάσταση που επικρατεί στον χώρο του δεματοποιητή και του ζήτησαν την πλήρη, νόμιμη και οριστική λύση του προβλήματος, ταυτόχρονα με την εξυγίανση του χώρου.

Ο αναπληρωτής υπουργός Περιβάλλοντος κ. Γιάννης Τσιρώνης, δήλωσε στους εκπροσώπους των παρατάξεων της αντιπολίτευσης ότι το επιχειρούμενο κουκούλωμα των σκουπιδιών, με χώμα, δεν είναι αποδεκτό σαν λύση. Ότι πρόκειται για μία παράνομη επιλογή που, τελικώς, λειτουργεί επιβαρυντικά για το περιβάλλον. Και τους υπέδειξε την σειρά των ενεργειών και τους χρηματοδοτούμενους φορείς για την επίλυση του προβλήματος.


Αναλυτικά στο φύλλο της Παρασκευής (24-6-2016) της έντυπης έκδοσης της ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ.