Τρίτη 4 Οκτωβρίου 2016

ΔΕΝ ΚΛΕΙΝΕΙ ΤΟ ΙΚΑ ΚΡΑΝΙΔΙΟΥ



ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΚΙΟΛΑΣ
ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ    ΣΥΡΙΖΑ  ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ
ΑΣΚΛΗΠΙΟΥ    1      ΝΑΥΠΛΙΟ
ΤΗΛ - FΑΧ   27520-99454
Email    yiannispolitiko@hotmail.com                                                        4-10-16

 
Δελτίο τύπου
Το ανακοίνωσε ο διοικητής Διονύσης  Καλαματιανός  σε σημερινή σύσκεψη

Δεν κλείνει  το υποκατάστημα του ΙΚΑ Κρανιδίου!
  
Γκιόλας: Οι συντονισμένες κινήσεις φορέων και πολιτών
    έφεραν αποτέλεσμα

Ευχάριστα   τα  νέα για το ΙΚΑ Κρανιδίου.
Σε  σύσκεψη που  έγινε σήμερα το  πρωί στην Αθήνα ο Διοικητής του ΙΚΑ κ. Διον . Καλαματιανός  ανακοίνωσε ότι δεν ισχύει η απόφαση της υποδιοικήτριας του Ιδρύματος για κλείσιμο του υποκαταστήματος της Ερμιονίδας , το οποίο παραμένει και θα λειτουργεί ,όπως μέχρι σήμερα.

Στη σύσκεψη συμμετείχαν  , εκτός του Διοικητή του ΙΚΑ, ο βουλευτής Αργολίδας του ΣΥΡΙΖΑ Γιάνης Γκιόλας, ο δήμαρχος Ερμιονίδας Δημ. Σφυρής , ο εκπρόσωπος της μείζονος αντιπολίτευσης κ.  Χρ. Μπαλαμπάνης, ο πρώην περιφερειακός  σύμβουλος Πελοποννήσου  Θαν. Πετράκος, η εκπρόσωπος των εργαζομένων  - και μέλος του  ΕΚ.  Ναυπλίου κ. Μαρκέλλα Μπίμπα.
Όπως τονίστηκε στη σημερινή συνάντηση το υποκατάστημα  ΙΚΑ Κρανιδίου θα συνεχίσει τη λειτουργία του όπως μέχρι σήμερα , με την ίδια στελέχωση, για την εξυπηρέτηση  των κατοίκων όλης της επαρχίας, ενώ ο δήμος Ερμιονίδας  θα φροντίσει για την εξεύρεση κτιρίου με  μικρότερο μίσθωμα.
Σε δήλωση του ο βουλευτής Αργολίδας του ΣΥΡΙΖΑ Γιάννης Γκιόλας εξέφρασε την  ικανοποίηση του  γιατί με τις συντονισμένες κινήσεις  των παραγόντων της περιοχής  και των πολιτών  επετεύχθηκε ο στόχος  ( διατήρηση του υποκαταστήματος) για την άμεση  εξυπηρέτηση των ασφαλισμένων, εργαζόμενων και συνταξιούχων,  της  επαρχίας Ερμιονίδας, που θα απολαμβάνουν , όπως μέχρι τώρα ,των υπηρεσιών του Ιδρύματος.