Πέμπτη 10 Νοεμβρίου 2016

Γιάννης Γκιόλας: Ολοκληρώνονται οι αθλητικές υποδομές στην Ερμιονίδα

Δελτίο τύπου
Γιάννης Γκιόλας:  Ολοκληρώνονται οι
             αθλητικές    υποδομές στην Ερμιονίδα


Ποια αθλητικά έργα συνεχίζονται στην  Αργολίδα 
και εντάχθηκαν  στο Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων


 Από   το γραφείο του βουλευτή Αργολίδας του ΣΥΡΙΖΑ Γιάννη Γκιόλα γίνεται γνωστό ότι  δημοσιοποιήθηκε από το Υπουργείο Οικονομίας Ανάπτυξης και Τουρισμού,  το πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων (Π.Δ.Ε)  ΣΑ.ΕΟ16 Τροπ.1 ,με φορέα το Υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού, στον Τομέα Αθλητισμός και υποτομέα Αθλητικές υποδομές. Συμπεριλαμβάνονται τα 2 παρακάτω έργα αθλητικών υποδομών , που βρίσκονται σε εξέλιξη στο Νομό Αργολίδας.
Γήπεδο Ηλιοκάστρου Δήμου Ερμιονίδας. Για την κατασκευή συνθετικού χλοοτάπητα.
Για το έργο αυτό υπήρξε πίστωση 83.415 ευρώ .Από το ποσό αυτό το Τρίμηνο του 2016 απορροφήθηκε τμήμα ύψους 23.415 ευρώ. Υπάρχει πίστωση 60.000 για το Τρίμηνο του 2016 ,με την οποία θα αποπερατωθεί το έργο.
Γήπεδο ΑΕΚ Κρανιδίου. Για εργασίες αναβάθμισης .Τα σχετικά έργα αναβάθμισης του Γηπέδου πιστώθηκαν το 2016 με 244.000ευρώ.Από το ποσό αυτό απορροφήθηκαν το Τρίμηνο του 2016, 4.919 ευρώ, τα υπόλοιπα 239.080 ευρώ, έχουν πιστωθεί για το Τρίμηνο του τρέχοντος έτους.
Σε δήλωση του ο βουλευτής Αργολίδας Γιάννης Γκιόλας   τόνισε ότι με την ολοκλήρωση  αυτών των έργων   ολοκληρώνονται οι αθλητικές  υποδομές στην  Ερμιονίδα  ,  προς  όφελος των σωματείων της περιοχής   και της αθλούμενης νεολαίας γενικότερα.