Πέμπτη 22 Δεκεμβρίου 2016

ΜΕΤΑ ΑΠΟ 14 ΧΡΟΝΙΑ Η ΚΟΙΛΑΔΑ ΣΥΝΔΕΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ

ΜΕΤΑ ΑΠΟ 14 ΧΡΟΝΙΑ Η ΚΟΙΛΑΔΑ ΣΥΝΔΕΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ. ΕΝΑ ΕΡΓΟ ΠΟΥ Η ΝΕΑ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΚΑΙ Η ΔΕΥΑΕΡ ΕΙΧΑΝ ΒΑΛΕΙ ΣΑΝ ΣΤΟΧΟ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΑΛΛΑΞΟΥΝ ΤΗΝ ΚΟΙΛΑΔΑ ΑΠΟ ΤΑ ΛΥΜΑΤΑ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟ ΛΙΜΑΝΙ.
Το περιβάλλον, η Δημόσια Υγεία και η ποιότητα ζωής των Κοιλαδιωτών μετά απο 14 χρόνια κοροιδίας προστατεύεται. Για άλλη μια φορά η ΔΕΥΑΕΡ κατάφερε με υπερπροσπάθεια, νυχθημερόν, κάτω απο βροχή,να καταφέρει την σύνδεση της Κοιλάδας και την κατασκευή των αντλιοστασίων. Ένα έργο π
...ολύ δύσκολο, καθώς κάποιοι ασυνείδητοι είχαν συνδέσει παρανόμως στα αποχετευτικά δίκτυα κι όλα τα λύματα κατέληγαν στα αντλιοστάσια.
Απο την νέα χρονιά οι Κοιλαδιώτες θα μπορούν να συνδέσουν τις κατοικίες τους στα αποχετευτικά δίκτυα και να καθαρίσει μια για πάντα ο τόπος τους.
ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΟ Δ.Σ ΤΗΣ ΔΕΥΑΕΡ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟΥΣ, Το χαμηλό κόστος και η άμεση υλοποίηση των έργων οφείλεται, τόσο στην απόλυτη συνεργασία όλων των μελών του ΔΣ, όσο και στις ομόφωνες αποφάσεις τους. Σκοπός όλων είναι η εξυπηρέτηση των καταναλωτών, που επάξια το ακούραστο δίδυμο εργασίας Γιάννη Πάλλη - Πάνου Αποστόλου.