Δευτέρα 12 Δεκεμβρίου 2016

Ο μετανάστης από το Λυγουριό που έγινε ο μοναδικός Έλληνας δισεκατομμυριούχος της Αυστραλίας


Τρελό σενάριο θυμίζει η ιστορία του ομογενή επιχειρηματία Κώστα Μακρή από το Λυγουριό ο οποίος είναι ο πλουσιότερος Έλληνας της Αυστραλίας και ο μοναδικός δισεκατομμυριούχος, ενώ θεωρείται ένας από τους ισχυρότερους επιχειρηματίες της περιοχής.
Ο Κώστας Μακρής από την απόλυτη ένδεια έφτασε στον βαθύ πλούτο. Τα παιδικά χρόνια του ήταν εξαιρετικά δύσκολα στην Ελλάδα, γι' αυτό κι έγινε μετανάστης στην Αυστραλία. Τελικά πέτυχε αλλά είναι γνωστό ότι έχει μια πικρία μέχρι και σήμερα.
Πρόκειται για τη συμμετοχή του στα ελληνικά ποδοσφαιρικά πράγματα. Ο Κώστας Μακρής, ο μοναδικός Έλληνας δισεκατομμυριούχος της Αυστραλίας, είχε τη μεγαλύτερη ήττα της ζωής του όταν αποφάσισε να μπλεχτεί με την Παναχαϊκή.
Σύμφωνα με τον ετήσιο κατάλογο των 200 πλουσιότερων Αυστραλών ο Μακρής και ο γιος του Ρος συγκεντρώνουν μια περιουσία ύψους 1,2 δισεκατομμυρίου δολαρίων Αυστραλίας και βρίσκονται στις πρώτες τριάντα θέσεις των πλουσιότερων κατοίκων της μακρινής ηπείρου. Ο δαιμόνιος επιχειρηματίας είναι μάλιστα ο μοναδικός δισεκατομμυριούχος Έλληνας της ομογένειας, καθώς μαζί με τον γιο του είναι οι μεγαλύτεροι ιδιοκτήτες ακινήτων στη Νότια Αυστραλία.Περισσότερα:newsbeast