Πέμπτη 8 Δεκεμβρίου 2016

ΠΡΟ. ΣΥ. ΕΡ. ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΩΝ ΒΙΟΛΟΓΙΚΩΝ ΤΗΣ Δ.Ε.Υ.Α.ΕΡ


Κρανίδι 7/12/2016

ΠΡΟΣ: Πρόεδρο και Δ.Σ. Δ.Ε.Υ.Α.ΕΡ

ΘΕΜΑ: ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΩΝ ΒΙΟΛΟΓΙΚΩΝ ΤΗΣ Δ.Ε.Υ.Α.ΕΡ

Κύριε Πρόεδρε,
απ’ότι πληροφορήθηκα, το Δ.Σ. της Δημοτικής Επιχείρησης Ύδρευσης, Αποχέτευσης Ερμιονίδας ψήφισε τον προϋπολογισμό για το οικονομικό έτος 2017 και σας καλώ να τηρήσετε την υπόσχεσή σας και να έρθει προς ενημέρωση και γνωμοδότηση προς το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Ερμιονίδας, όπως έχετε δεσμευτεί κατά την ψήφιση του εσωτερικού κανονισμού λειτουργίας της επιχείρησής σας.
Επίσης ζητώ να μου παραδώσετε αντίγραφα των συμβάσεων από τη λειτουργία των εργοστασίων των βιολογικών καθαρισμών. Απαιτείται να ενημερωθούμε, ποιός έχει την ευθύνη για τη λειτουργία τους, ποιό είναι το ετήσιο κόστος για την παραπάνω λειτουργία, ποιοί είναι οι εργαζόμενοι, πού απασχολούνται, με ποιό συγκεκριμένο αντικείμενο, ποιά είναι η χρονική διάρκεια των συμβάσεων, αν έχουν ανατεθεί με πρόχειρο διαγωνισμό ή με απευθείας ανάθεση, ποιές δημοτικές και τοπικές κοινότητες εξυπηρετούν από τα εργοστάσια των βιολογικών καθαρισμών.
Αξίζει να μας πληροφορήσετε για το έργο που πραγματοποιήθηκε στην Κοιλάδα και αφορά την αποχέτευση και τους αγωγούς σύνδεσης με το εργοστάσιο του βιολογικού καθαρισμού στο Κρανίδι. Αναμένουμε άμεσα την ανταπόκρισή σας στα αιτήματά μας.

Με εκτίμηση,
Για τη Δημοτική Παράταξη
«Προοδευτική Συμμαχία Ερμιονίδας»
Ο επικεφαλής
Τάσος Γ. Λάμπρου
Δημοτικός Σύμβουλος Δήμου Ερμιονίδας