Πέμπτη 16 Μαρτίου 2017

Γιάννης Γκιόλας: Ολοκληρώνονται οι αθλητικές        υποδομές      στην Ερμιονίδα


Κλιμάκιο  της ΓΓΑ παρέλαβε   σήμερα  το έργο  στο ΔΑΚ Κρανιδίου
Γιάννης Γκιόλας: Ολοκληρώνονται οι αθλητικές        υποδομές      στην Ερμιονίδα.
Από το γραφείο του βουλευτή Αργολίδας  του ΣΥΡΙΖΑ   Γιάννη Γκιόλα  έγινε γνωστό ότι σήμερα( 16 Μαρτίου) κλιμάκιο της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού  μετέβη στο  Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο Κρανιδίου και παρέλαβε – και τυπικά- το έργο ανακαίνισης του ποδοσφαιρικού γηπέδου.
Τα έργα αντικατάστασης του χλοοτάπητα καθώς και οι  υπόλοιπες, απαραίτητες  ,εργασίες ανακαίνισης  του γηπέδου(  ολοκλήρωση  φωτισμού ώστε να γίνονται και βραδινοί αγώνες αν χρειαστεί)  χρηματοδοτήθηκαν από  τις Δημόσιες Επενδύσεις  και επιβλέφθηκαν από τη ΓΓΑ.
Το πλήρως ανακαινισμένο γήπεδο του Κρανιδίου θα δοθεί και επίσημα σε χρήση  στις 2 Απριλίου  στον αγώνα της Ένωσης Ερμιονίδας με τον Παναργειακό , για το πρωτάθλημα της Γ εθνικής κατηγορίας.

Το ΔΑΚ Κρανιδίου είναι πλέον πανέτοιμο να φιλοξενήσει  τους συλλόγους της περιοχής καθώς και  αγώνες μεγαλύτερης εμβέλειας που μπορεί να ανατεθούν στην Ερμιονίδα  , λόγω και της τουριστικής υποδομής που διαθέτει.
Σε δήλωση του ο βουλευτής Αργολίδας του ΣΥΡΙΖΑ  Γιάννης Γκιόλας εξέφρασε  την ικανοποίησή του για την ολοκλήρωση των εργασιών  αναβάθμισης του ΔΑΚ Κρανιδίου  το οποίο, όπως είπε, θα απολαύσει η αθλητική νεολαία της Ερμιονίδας   καθώς και ο φίλαθλος κόσμος που θα παρακολουθεί τους αγώνες.To   αμέσως προσεχές διάστημα αναμένεται να γίνει   και η επίσημη παραλαβή του γηπέδου Ηλιοκάστρου, όπου   τοποθετήθηκε χλοοτάπητας και έγιναν   βελτιωτικές εργασίες.