Δευτέρα 20 Μαρτίου 2017

ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΗΛΙΟΚΑΤΡΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΧΡΗΣΤΟ ΜΠΑΛΑΜΠΑΝΗ

ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΗΛΙΟΚΑΤΡΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΧΡΗΣΤΟ ΜΠΑΛΑΜΠΑΝΗ




Σοφό για όλους, αλλά και για κάθε δημόσιο πρόσωπο ακόμη περισσότερο είναι: Όχι πότε θα ξεκινήσεις αλλά πότε θα αποχωρήσεις με αξιοπρέπεια, με το κεφάλι ψηλά, να σε σέβονται για ότι προσέφερες, πολύ ή λίγο.

Όταν αποχωρείς και μάλιστα την στιγμή που έχεις εκλεγεί τέσσερες τετραετίες Δήμαρχος, οι δημότες περιμένουν και έχουν απαίτηση να παρακολουθείς τις εξελίξεις, να κριτικάρεις καλοπροαίρετα, να προτείνεις και όχι να προσπαθείς να καπηλευτείς έργα που έγιναν από κάποιους άλλους, ενώ είχες την δυνατότητα να τα υλοποιήσεις στο τόσο μεγάλο χρονικό διάστημα της Δημαρχιακής σου θητείας.
Μάλλον δεν το σκέφτηκες τότε. Σαν θεία έμπνευση το σκέφτηκες στο ιερό χώρο της μονής των Αγίων Αναργύρων και αμέσως το είπες στον υφυπουργό.

Κοιτάζοντας βέβαια την φωτογραφία που δημοσίευσες κύριε Λεμπέση, είσαι πολύ μακριά από τον κύριο Ανδριανό, απορώ πως σε άκουσε και δεν σε άκουσε όλο το Μοναστήρι.

Θεωρώ ότι ο κύριος Σφυρής δεν χρειάζεται τόσο πολύ φανατικούς υποστηρικτές και ειδικά για κάποιο έργο που ο ίδιος έχει πει ότι απλά βοήθησε και αυτός να υλοποιηθεί. Εξάλλου τον θεωρώ αρκετά ικανό να υποστηρίξει τα πραγματικά έργα που έχει κάνει ή θα κάνει. Εσείς αρκεστείτε στην βοήθεια που του προσφέρατε προεκλογικά και συνεχίζετε να προσφέρετε κατά την άποψη σας μέχρι και σήμερα τουλάχιστον. Πάνω απ΄όλα προσπαθήστε έστω και τώρα να κρατήσετε την στάση που αρμόζει σε έναν τέως Δήμαρχο, που εκλέχθηκε για τόσο μεγάλο χρονικό διάστημα και με την στάση σας μην κάνετε αυτούς που σας στήριξαν να μετανιώνουν, ίσως μέσα σε αυτούς να ήμουν και εγώ. 

Απλά για την ιστορία. Κρανίδι, Ιούλιος 2013 αίτημα από εμένα στον κύριο Ανδριανό, υφυπουργό τότε Αθλητισμού, για χλοοτάπητα στο γήπεδο Ηλιοκάστρου, άμεση πρόσκληση σε πέντε ημέρες και ραντεβού στο υπουργείο για να συζητήσουμε το θέμα . Ζητήθηκε από τον υπουργό βεβαίωση ιδιοκτησίας του γηπέδου, η οποία προσκομίσθηκε 24 Οκτωβρίου 2013 , έγινε ακόμη μία συνάντηση στο υπουργείο παρουσία και δημότη Ηλιοκάστρου, ετοιμάσθηκε και απεστάλη ο φάκελος από τον Δήμαρχο τον κ. Καμιζή και αμέσως ο κύριος Ανδριανός ενέταξε το έργο στις Δημόσιες Επενδύσεις και τον ευχαριστούμε θερμά για την άμεση ανταπόκρισή στο αίτημα και την υλοποίηση του έργου για το καλό και μόνο της νεολαίας του χωριού και όχι για φθηνούς ψηφοθηρικούς λόγους.

Οι πολίτες πλέον και γνωρίζουν και βλέπουν και κρίνουν. 

Αυτά απλά για την ιστορία.





ΧΡΗΣΤΟΣ ΠΑΝ. ΜΠΑΛΑΜΠΑΝΗΣ

ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ