Τετάρτη 15 Μαρτίου 2017

Ομιλία στο Δαναό με θέμα: «Διαχείριση συγκρούσεων στον εργασιακό χώρο»

O Σύλλογος Αργείων «O Δαναός» έχει την τιμή και την ευχαρίστηση να σας αναγγείλει, ότι  την Κυριακή 19 Μαρτίου 2017   και ώρα 6.30 μ.μ. στην αίθουσα διαλέξεων του Συλλόγου Αργείων «ο Δαναός» θα μιλήσει, ο κ. Χρίστος Τσίμπος τ. Προϊστάμενος Α/θμιας Εκπαίδευσης με θέμα:  «Διαχείριση συγκρούσεων στον εργασιακό χώρο».
Θα προβληθούν σχετικές διαφάνειες και θα ακολουθήσει συζήτηση.
Χρίστος Τσίμπος
Γεννήθηκε στο Άργος όπου και διαμένει. Αποφοίτησε από το 1ο Λύκειο Άργους και έκανε τις εξής σπουδές:
  • Παιδαγωγική Ακαδημία Τρίπολης.
  • Σχολή Επιμόρφωσης Λειτουργών Δημοτικής Εκπαίδευσης Τρίπολης.
  • Περιφερειακό Επιμορφωτικό Κέντρο Τρίπολης.
  • Μαράσλειο Διδασκαλείο Δημοτικής Εκπαίδευσης του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.
  • Παιδαγωγικό Τμήμα Δημοτικής Εκπαίδευσης του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.
Μεταπτυχιακές Σπουδές:
  • Μεταπτυχιακό «Φύλο και Νέα Εργασιακά και Εκπαιδευτικά Περιβάλλοντα στην Κοινωνία της Πληροφορίας» του Πανεπιστημίου Αιγαίου.
  • Μεταπτυχιακό «Σπουδές στην Εκπαίδευση» του Ελληνικού Ανοικτού Πανεπιστημίου.
Κατέχει το Proficiency του Πανεπιστημίου MICHIGAN. Έχει εκπαιδευτεί στο Εθνικό Κέντρο Δημόσιας Διοίκησης και Αυτοδιοίκησης σε θέματα ηγεσίας και διοίκησης και έχει παρακολουθήσει μεγάλο αριθμό εκπαιδευτικών προγραμμάτων, σεμιναρίων, συνεδρίων και ημερίδων σε παιδαγωγικά, διοικητικά, αγωγής υγείας, πληροφορικής και περιβαλλοντικά θέματα. Έχει λάβει μέρος σε εκπαιδευτικές επισκέψεις που οργάνωσε το Υπουργείο Παιδείας στο εξωτερικό: στη Σκωτία στο πλαίσιο του Προγράμματος ΑΡΙΩΝ και στη Μάλτα στο πλαίσιο του Προγράμματος Socrates ΙΙ /Comenius.
Έχει υπηρετήσει ως δάσκαλος, προϊστάμενος σχολείων, προϊστάμενος Τμήματος Εκπαιδευτικών Θεμάτων της Διεύθυνσης Α/θμιας Εκπ/σης Ν. Αργολίδας, διευθυντής σχολείου και Προϊστάμενος του 1ου Γραφείου Α/θμιας Εκπ/σης Ν. Αργολίδας.
Υπήρξε επιμορφωτής εκπαιδευτικών σε θέματα διοίκησης στο Περιφερειακό Επιμορφωτικό Κέντρο Τρίπολης επί σειρά ετών. Έχει εισηγηθεί θέματα διδακτικής, παιδαγωγικών, διοίκησης, περιβαλλοντικής εκπαίδευσης και διαπολιτισμικής εκπαίδευσης σε Διεθνή και Πανελλήνια Συνέδρια, Ημερίδες και Σεμινάρια.
Έχει συγγράψει τα βιβλία:
1)Το Εκπαιδευτικό Σύστημα της Σκωτίας, 2) Ένα Φιστικάκι στους Αιθέρες,3) Μετασχηματιστική και Συναλλακτική Ηγεσία στο Δ. Σχολείο.
https://argolikivivliothiki.gr/