Κυριακή 23 Απριλίου 2017

Φιλανθρωπική " επίθεση Ανθρωπιάς" έκαναν οι βετεράνοι μπάσκετ Ελλάδας και Ερμιονίδας .

Με επίκεντρο τον Γιώργο , η εκδήλωση «Επίθεση
Ανθρωπιάς» του ΑΟ Ερμιονίδας  με την συμμετοχή του Συλλόγου Βετεράνων Καλαθοσφαιριστών Ελλάδος, σημείωσε πολύ μεγάλη  επιτυχία  και το δημοτικό αθλητικό κέντρο «Γεώργιος και Ευαγγελία Μπουρνάκη»   γέμισε ασφυκτικά από φίλους του μπάσκετ  και όχι μόνο, οι οποίοι έζησαν όμορφες μπασκετικές στιγμές, παρακολουθώντας να παίζουν, μεγάλα ονόματα του αθλήματος.
Άνθρωποι που βιώσαν την αναγνώριση και την καταξίωση στο παρελθόν και λατρεύτηκαν από τους μπασκετόφιλους, βρέθηκαν στην Ερμιόνη  και όπως είπε ο μέγιστος  «μύθος», του ελληνικού μπάσκετ, κ. Γιάννης Ιωαννίδης, ο οποίος βρέθηκε στο κλειστό: «ανταποδίδουμε πίσω όσα έχουμε εισπράξει από το μπάσκετ τόσα χρόνια, τιμώντας τον κάθε συνάνθρωπο μας που αντιμετωπίζει προβλήματα. Είμαστε στο πλευρό του Γιώργου » ανέφερε ο πολυνίκης προπονητής.

Ο Σύλλογος Βετεράνων καλαθοσφαίρισης, ιδρύθηκε 10 χρόνια πριν και έχει παίξει πολλούς αγώνες ανά την Ελλάδα, με στόχο να συμβάλει  στην ανακούφιση και στήριξη ανθρώπων που αντιμετωπίζουν όπως προαναφέραμε προβλήματα.
Παίκτες όπως, ο Χρήστος Κωνσταντινίδης , ο Γιάννης Μολφέτας , ο Δημήτρης Καζιάνης , ο Γιώργος Τόλιας, ο Χρ.Χριστοδούλου, ο Βασίλης Ντάκουλας, ο Γιώργος Τόλιας , ο Σταύρος Δανιήλ και ί άλλοι, ταξίδεψαν μέχρι  στην Ερμιόνη για τον μεγάλο αυτό  αγώνα και πέρασαν ευχάριστες και συνάμα συγκινητικές στιγμές.

Από ττη ομάδα της Ερμιονίδας είχαν προπονητή τον Ακη Καλαιτζάκη  αγωνίστηκαν παλιοί αθλητές του Α.Ο.Ε. όπως ο  ο Ιωσήφ Μερτύρης, ο Γιάννης Σκούρτης , o Σούλης Γανώσης ο Δημήτρης Παπαφράγκου, ο Γιάννης Σκορδής, ο Αργύρης Γιδόπουλος και από τον Α.Ο.Κρανιδίου  Μάκης Πουλής,, ο Γιάννης Κοντογιάννης , ο Μάκης Καπόγιαννης , ο Τάκης Γκρίτσας .
Πριν από τον αγώνα τιμήθηκαν η ομάδες νεανίδων και β΄ γυναικών για την κατάκτηση των  πρωταθλήματος της ΕΣΚΑΚ και η ομάδα Παίδων για την δεύτερη θέση στο πρωτάθλημα.
Τα δύο κύπελλα στις ομάδες νεανίδων και β΄γυναικών παρέδωσε ο προπονητής των βετεράνων Γιάννης Ιωαννίδης ενώ τα μετάλλια στην ομάδα παίδων παρέδωσαν οι βετεράνοι αθλητές.

Στην συνέχεια ο πρόεδρος  του Α.Ο.Ερμιονίδας Βαγγέλης Δημαράκης   τίμησε την ομάδα των βετεράνων για την παρουσία της στον αγώνα δίνοντας τιμητική πλακέτα στον αρχηγό της ομάδας Χρ. Κωνσταντινίδη . 

Έπειτα ο αντιπρόεδρος του Α.Ο.Ερμιονίδας τίμησε τον Δημήτρη Καζιάνη ο οποίος πριν από δέκα χρόνια περίπου είχε φορέσει την φανέλα του Α.Ο. Κρανιδίου κατά την πρώτη παρουσία του στο πρωτάθλημα της Γ΄Εθνικής . 

Τέλος ο δήμαρχος Ερμιονίδας Δημήτρης Σφυρής τίμησε τον προπονητή των  Βετεράνων Γιάννη Ιωαννίδη. 

Μία φανέλλα με τις υπογραφές των παικτών ήταν το δώρο πού έδωσε ο αρχηγός της ομάδας των βετεράνων στον πρόεδρο της ομάδας του Α.Ο.Ερμιονίδας Βαγγέλη Δημαράκη.

Στον αγώνα οι βετεράνοι αθλητές κέρδισαν την αντίστοιχη της Ερμιονίδας με σκορ  72-59.


Την εκδήλωση παρουσίασε μία από τις μεγαλύτερες φωνές του Ελληνικού μπάσκετ ο Βαγγέλης Ιωάννου
http://sport-ermionida.blogspot.gr