Τρίτη 4 Απριλίου 2017

Δήμος Ερμιονίδας - Δελτίο Τύπου

Ακόμα ένα ψευδές Δελτίο Τύπου από τον κύριο Λάμπρου!!!
Ο ίδιος ο κ. Τάσος Λάμπρου γράφει τα Δελτία Τύπου ή κάποιοι άλλοι τα γράφουν και τον εκθέτουν;
Σε Δελτίο Τύπου της παράταξής του αναφέρει ότι μέσα στο Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Ερμιονίδας, στις 29.03.2017, έκανε πρόταση για Πρόεδρο του Δ.Σ. της Δημοτικής Επιχείρησης Ύδρευσης Αποχέτευσης Ερμιονίδας (Δ.Ε.Υ.Α.ΕΡ.) από τη συμπολίτευση.
Όσοι Δημοτικοί Σύμβουλοι διάβασαν αυτό το Δελτίο Τύπου αναρωτήθηκαν πότε ο κ. Λάμπρου έκανε αυτή την πρόταση μέσα στο Συμβούλιο και κανείς δεν την άκουσε;;;!!!

Ανατρέξαμε στην απομαγνητοφώνηση των πρακτικών του Δημοτικού Συμβουλίου, όπου και επιβεβαιώθηκε ότι ποτέ δεν έκανε καμία πρόταση για τη Δ.Ε.Υ.Α.ΕΡ..
Στις 31.03.2017, σε συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής, παρουσία μελών και υπηρεσιακών παραγόντων, ρωτήθηκε από το Δήμαρχο πότε έκανε τη σχετική πρόταση μέσα στο Δημοτικό Συμβούλιο. Η απάντηση του ήταν ότι δεν την έκανε μέσα στο Δημοτικό Συμβούλιο αλλά εκ των υστέρων στο Διαδίκτυο.
Εγείρονται λοιπόν τα εξής ερωτήματα:
1.      Έγραψε ή όχι ο κ. Λάμπρου το συγκεκριμένο Δελτίο Τύπου κι αν όχι ποιος το έγραψε;
2.      Αυτός που έγραψε το Δελτίο Τύπου γιατί δεν ενημερώθηκε από τον κύριο Λάμπρου ότι ποτέ δεν έκανε τέτοια πρόταση μέσα στο Δημοτικό Συμβούλιο κι έσπευσε να βγάλει ένα ψευδές Δελτίο Τύπου;
3.      Πού αποσκοπειτε κύριε Λάμπρου παραπληροφορώντας για άλλη μια φορά τον κόσμο;
4.      Εφόσον δεν κάνατε καμία πρόταση μέσα στο Συμβούλιο, γιατί το γράψατε στο Διαδίκτυο εκ των υστέρων;
Κύριε Λάμπρου, θα ήταν σωστό εκ μέρους σας να διαψεύσετε τα γραφόμενά σας στο Δελτίο Τύπου που αναρτήσατε γιατί υποτιμάτε τη νοημοσύνη των Δημοτικών Συμβούλων και των Δημοτών του Δήμου.