Παρασκευή 7 Απριλίου 2017

Τάσος Γ. Λάμπρου:Σε ταραχή και σύγχυση η Δημοτική Αρχή


ΚΡΑΝΙΔΙ 7/4/2017

Σε ταραχή και σύγχυση η Δημοτική Αρχή

Αναρωτιέμαι γιατί αυτή η ταραχή που σας συγκλόνισε;;;

Εγώ ήμουνα αυτός που στο τελευταίο Δημοτικό Συμβούλιο καταψήφισα την πρόταση του Δημάρχου Ερμιονίδας κ. Δημήτρη Σφυρή για την επανεκλογή του Προέδρου της Δ.Ε.Υ.Α.ΕΡ. και ζήτησα να προτείνει ο κύριος Δήμαρχος ένα άλλο στέλεχος της παράταξής του.

Είχα το δικαίωμα και την υποχρέωση προς τους Δημότες του Δήμου Ερμιονίδας να προτείνω ένα έμπειρο, ηθικό και με μακροχρόνια  προσφορά στέλεχος της τοπικής αυτοδιοίκησης, το οποίο θα ξεκινούσε την προσπάθεια να αντιμετωπίσει το πρόβλημα της καταχρεωμένης Δ.Ε.Υ.Α.ΕΡ., να την βγάλει από το τέλμα, μια κατάσταση που χρονίζει.

Εάν βέβαια επιθυμείτε και εσείς ως διοίκηση του Δήμου, ειλικρινά την εξυγίανση της Δ.Ε.Υ.Α.ΕΡ., για να καταπολεμήσουμε από κοινού την λογική των παραμάγαζων και των απευθείας αναθέσεων, τότε να ζητήσετε από τον Δήμαρχο να αλλάξει την πρότασή του και να ξαναφέρετε το θέμα στο επόμενο Δημοτικό Συμβούλιο.

Να κάνετε αποδεκτή την πρότασή μου που ομόφωνα θα ψηφίσει η παράταξή μας για την αλλαγή Προέδρου  της Δ.Ε.Υ.Α.ΕΡ..


Άλλωστε ο Δήμαρχος κ. Δημήτρης Σφυρής, γνωρίζει από αλλαγές μελών Δ.Σ. των Νομικών Προσώπων και των Δημοτικών Επιχειρήσεων, αφού με ευκολία πριν λίγους μήνες εισηγήθηκε την αντικατάσταση μέλους του Δ.Σ. του Λιμενικού Ταμείου Ερμιονίδας.

Ξεπεράστε λοιπόν αυτές τις ταραχές και μην είσαστε σε μια διαρκή σύγχυση, πέστε την αλήθεια στους Δημότες!!!

Θέλετε ή δεν θέλετε να κάνουμε όλοι μαζί μια προσπάθεια εξυγίανσης της αμαρτωλής Δ.Ε.Υ.Α.ΕΡ., όπως την αποκαλούσε ο κ. Δήμαρχος προεκλογικά;

Και επιτέλους να φέρετε τα οικονομικά στοιχεία της Δ.Ε.Υ.Α.ΕΡ. στο Δημοτικό Συμβούλιο, για συζήτηση και ενημέρωση για την πορεία της από την ίδρυσή της μέχρι σήμερα.



Έχετε ακούσει τα παράπονα των Δημοτών για την συμπεριφορά κάποιων αιρετών στελεχών της Δ.Ε.Υ.Α.ΕΡ.;

Ιδού η ρόδος λοιπόν….

Πάντως εμείς ως Δημοτική Παράταξη της Αντιπολίτευσης θα επιθυμούσαμε στις αλλαγές προσώπων που πραγματοποιήθηκαν για την δημοτική περίοδο των επόμενων δυόμιση χρόνων να είχε προτείνει η διοίκηση του Δήμου για μια θέση Αντιδημάρχου, όπως σας έχω επισημάνει σε προηγούμενο Δελτίο Τύπου, σε έναν Κρανιδιώτη Δημοτικό Σύμβουλο από την πλειοψηφία.

Έτσι θα είχε και το Κρανίδι εκπρόσωπο στην διοίκηση του Δήμου, ως η μεγαλύτερη Δημοτική Κοινότητα και έδρα του Δήμου Ερμιονίδας και δικαιούται και αυτή έναν Αντιδήμαρχο, δεδομένου ότι ούτε τα προηγούμενα δυόμιση χρόνια υπήρχε Αντιδήμαρχος Κρανιδιώτης.

Γιατί Δήμαρχε τιμωρείς το Κρανίδι;

Δεν μπορούσες να βρεις ένα αξιόλογο στέλεχος της παράταξής σου από το Κρανίδι να τον ορίσεις Αντιδήμαρχο;

Πάντως δεν θα προτείνω πρόσωπο επιλογής μου για μια τέτοια θέση, διότι θα σας δημιουργήσω νέα ταραχή και θα φροντίσω για την ηρεμία σας αφού διανύουμε τις Άγιες Μέρες του Πάσχα, διότι διαπίστωσα ότι ταραζόσαστε πολύ εύκολα.

Βλέπετε το δέντρο και χάνετε το δάσος.

Ασχολείστε με τα διαδικαστικά της πρότασής μου και όχι με την ουσία της.

Τώρα τους ψεύτες αναζητήστε τους αλλού και όχι στην παράταξή μας.

Εσείς δεν τηρείτε τις προεκλογικές σας δεσμεύσεις για εναλλαγή στελεχών της παράταξης σας στις θέσεις ευθύνης του Δήμου.



Για τη Δημοτική Παράταξη

«Προοδευτική Συμμαχία Ερμιονίδας»

Ο επικεφαλής

Τάσος Γ. Λάμπρου

Δημοτικός Σύμβουλος Δήμου Ερμιονίδας