Παρασκευή 12 Μαΐου 2017

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Ερμιόνης «Βιτόριζα» ευχαριστεί

ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΡΜΙΟΝΗΣ «ΒΙΤΟΡΙΖΑ»
ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Ερμιόνης «Βιτόριζα», έχοντας ανοίξει έναν κύκλο εκδηλώσεων από την άνοιξη, θα ήθελε να ευχαριστήσει από καρδιάς όλους όσους συνέβαλαν για να πραγματοποιηθούν αυτές. Εθελοντές, επαγγελματίες, τα ηλεκτρονικά μέσα πληροφόρησης αλλά πάνω απ’ όλα τον κάθε πολίτη ξεχωριστά.
1. Αρχής γενομένης από τις εορταστικές εκδηλώσεις του Πάσχα με αποκορύφωμα το Κάψιμο του Ιούδα με το φετινό εντυπωσιακό σλόγκαν «ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ ΦΩΣ», όπου για πρώτη φορά κληθήκαμε να συμμετάσχουμε και τους ευχαριστούμε θερμά για αυτό.Σε συνεργασία με την Τοπική Κοινότητα Ερμιόνης, τον Σύλλογο Αλιέων και το Ν.Π. Κοινωνικής Π.Α.Π. του Δήμου Ερμιονίδος, καθώς επίσης και με όλους τους επαγγελματίες της Ερμιόνης και όχι μόνο, καταφέραμε να τις φέρουμε εις πέρας. Ιδιαίτερες ευχαριστίες στους επαγγελματίες, οι οποίοι είναι αρωγοί, σε κάθε προσπάθεια του συλλόγου μας και ενισχύουν οικονομικά κάθε δράση του τόπου μας. Χωρίς αυτούς τίποτα δεν θα μπορούσε να πραγματοποιηθεί στους χαλεπούς καιρούς που ζούμε και με την οικονομική κρίση που ταλανίζει τη χώρα μας.
2. Στο Πρωτομαγιάτικο Πανηγυράκι με την κυρία Στέλλα Κονιτοπούλου και τον κύριο Γιώργο Γερολυμάτο, που μας διασκέδασαν με τα τραγούδια τους, η ανταπόκριση του κόσμου ήταν αναπάντεχη από όλες τις περιοχές της Ερμιονίδος και τα καταπληκτικά νησιά που μας περιβάλλουν. Γι’ αυτό σας ευχαριστούμε όλους μαζί αλλά και τον καθένα χωριστά. Τους συμπολίτες μας από την Ερμιόνη, το Κρανίδι, το Πόρτο Χέλι, την Κοιλάδα, τα Δίδυμα, τη Θερμησία, το Ηλιόκαστρο, τους Φούρνους, το Λουκαίτι και τέλος τα δύο πιο κοντινά νησιά μας, την Ύδρα και τις Σπέτσες.
Η Ερμιονίδα δεν είναι μόνο η Ερμιόνη! Τους χρειαζόμαστε όλους και πρέπει να στεκόμαστε μπροστά και δίπλα σε κάθε πολιτιστικό δρώμενο που κάνει ο κάθε σύλλογος για το καλό του τόπου μας.
3. Ακολούθησε η θεατρική παράσταση «Η Πεντάμορφη και το Τέρας» της κυρίας Γιούλης Ηλιοπούλου για τους μικρούς μας φίλους, που έλαβε χώρο στο Πνευματικό Κέντρο «Συγγρού», όπου και εκεί έδωσαν το παρόν πολλοί από τα μέρη τριγύρω μας.
Κλείνοντας λοιπόν αυτόν τον κύκλο των εκδηλώσεων της άνοιξης του 2017, θα θέλαμε να σας ευχηθούμε Καλό Καλοκαίρι και να σας υπενθυμίσουμε τα δύο δρώμενα του φετινού καλοκαιριού:
1. Την θεατρική παράσταση «Πήτερ Παν» στις 8 Ιουλίου στο Παλιό Δημαρχείο σε συνεργασία με την Τοπική Κοινότητα Ερμιόνης.
2. Τη μεγάλη συναυλία στις 11 Αυγούστου στο Γήπεδο της Ερμιόνης, όπου θα έχουμε την τεράστια τιμή να φιλοξενούμε τον κύριο Γιάννη Πάριο.
ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΔΩ ΠΑΡΟΝΤΕΣ
Σε οποιαδήποτε ιδέα που μπορούμε να βοηθήσουμε να υλοποιηθεί είμαστε ανοιχτοί αλλά και σε οποιαδήποτε συνεργασία με τους φορείς της επαρχίας μας γενικότερα. Χάρη σε όλους εσάς νιώθουμε δυνατοί για να προχωράμε όλοι μαζί.
Για τυχόν λάθη ή παραλείψεις ζητούμε συγγνώμη και υποσχόμαστε να γινόμαστε όλο και καλύτεροι.
ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΑΠΟ ΚΑΡΔΙΑΣ
ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ
Μετά τιμής,
Το Διοκητικό Συμβούλιο του Π.Σ.Ε.Β