Παρασκευή 19 Μαΐου 2017

ΤΑΣΟΣ ΛΑΜΠΡΟΥ:ΑΙΤΗΜΑ ΓΙΑ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗ ΗΜΕΡΙΔΑΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΡΜΙΟΝΗ


Κρανίδι 19/05/2017
Προς :
  • Δήμο Ερμιονίδας
Γραφείο Δημάρχου
κ. Δ. Σφυρή
Κοινοποίηση
- Εφορεία Αρχαιοτήτων
Αργολίδας
κ. Δρ. Αλκηστις Παπαδημητρίου 

ΘΕΜΑ : ΑΙΤΗΜΑ ΓΙΑ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗ ΗΜΕΡΙΔΑΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΡΜΙΟΝΗ
Την Παρασκευή 28 Απριλίου 2017 στο Σουηδικό Ινστιτούτο Αθηνών πραγματοποιήθηκε ημερίδα με θέμα «Αρχαία Ερμιόνη : Ένα αστικό τοπίο και οι άνθρωποι του» που συνδιοργανώθηκε από το Σουηδικό Ινστιτούτο Αθηνών και την Εφορεία Αρχαιοτήτων Αργολίδας.

Κ. Δήμαρχε
Σας προτείνω να αναλάβετε πρωτοβουλία και σε συνεργασία με Εφορεία Αρχαιοτήτων Αργολίδας να συνδιοργανώστε μια αντίστοιχη ημερίδα με το ίδιο θέμα και στην Ερμιόνη.
Είναι πολύ σημαντικό στον τόπο μας, στην Ερμιόνη να παρουσιαστεί η συγκεκριμένη επιστημονική εργασία και να έχουμε όλοι εμείς την μεγάλη ικανοποίηση από την διοργάνωση αυτής της ημερίδας .
Οι δημότες του Δήμου αλλά και οι φίλοι , επισκέπτες της Ερμιόνης και της Ερμιονίδας θα έχουν την μεγάλη χαρά να ενημερωθούν , να παρακολουθήσουν μια τόσο σημαντική επιστημονική ημερίδα.
Αναμένω από εσάς τις πρωτοβουλίες και τις ενέργειες και πιστεύω ότι η επιστημονική αρχαιολογική κοινότητα θα ανταποκριθεί στο κάλεσμα μας και με την συμβολή όλων, να διοργανώσουμε μέσα στους επόμενους καλοκαιρινούς μήνες μια ημερίδα στην Ερμιόνη που θα συμβάλει στην «κοινωνικοποίηση της γνώσης και της ιστορίας» σε όλους μας.



Για τη Δημοτική Παράταξη
«Προοδευτική Συμμαχία Ερμιονίδας»
Ο επικεφαλής
Τάσος Γ. Λάμπρου
Δημοτικός Σύμβουλος Δήμου Ερμιονίδας