Πέμπτη 18 Μαΐου 2017

Ανακοίνωση Παναγιώτη Φλωρή



Κοιλάδα, 18-5-2017
Προς:
ΔΗΜΑΡΧΟ ΔΗΜΟΥ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ κον ΣΦΥΡΗ,
ΠΡΟΕΔΡΟ Δ.Ε.Υ.Α.ΕΡ. κον ΠΑΛΛΗ,
Σεβαστό Συμβούλιο Δ.Ε.Υ.Α.ΕΡ.

Θέμα: Αποχέτευση Κοιλάδας

Η αποχέτευση της Κοιλάδας δεν είναι για πολιτική Αντιπαράθεσης.  Επιτέλους μετά από 12 χρόνια έγινε πράξη έργου η Λειτουργία της Αποχέτευσης στην Κοιλάδα.
ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ τον Δήμαρχο κον ΔΗΜΗΤΡΙΟ ΣΦΥΡΗ και όλους όσους συνέβαλαν στην περάτωση του έργου.
Όμως… Έτος 2017. Υπάρχει ανθρωπιστική κρίση στην ΕΛΛΑΔΑ, επιβάλουν χαράτσια και μειώσεις μισθών, ανεργία κ.λπ. Υπάρχει πρόβλημα επιβίωσης των ανθρώπων. Οι υποχρεώσεις μας έγιναν διακανονισμός ζωής. Θεωρούν επιτυχία της κυβέρνησης την Κάρτα Σίτισης «ΤΑΠΕΙΝΩΣΗΣ ΑΝΘΡΩΠΩΝ». ΝΤΡΟΠΗ.


Λαμβάνοντας υπόψη τα ανωτέρω και κατόπιν διαμαρτυρίας των κατοίκων της Κοιλάδας, συγκάλεσα ανοιχτό συμβούλιο της Τοπικής Κοινότητας στις 08-05-2017 δια ενημέρωση περί της Τιμολογιακής Πολιτικής Δήμου Ερμιονίδας, όπου ενημερωθήκαμε από τον Δήμαρχο Ερμιονίδας κον Δημήτριο Σφυρή και τον Πρόεδρο της Δ.Ε.Υ.Α.ΕΡ. κον Ιωάννη Πάλλη. Δυστυχώς τούτο απεδείχθη «ΛΑΘΟΣ» (αναλαμβάνω τις ευθύνες μου). Δημιουργήθηκε ένταση, αντεγκλήσεις, λόγια, ύβρεις, εκτός θέματος συζητήσεις. Προσπάθησα να εξηγήσω ότι ξεφύγαμε από το θέμα «Τιμολογιακή πολιτική αποχέτευσης». Τα καταδικάζω και είμαι ενάντια προς κάθε αντιπαράθεση και πολιτική προπαγάνδα. Ο καθένας μας τα προσωπικά του μπορεί να τα επιλύσει αλλού και αλλιώτικα. Τελικά έληξε η συνεδρίαση και δεν ελήφθη ουδεμία απόφαση.
Σεβόμενος την γνώμη και άποψη κάθε συμπολίτη μου αποφασίσαμε να γίνει Έκτακτο Συμβούλιο στις 09-05-2017 ώρα 20:00. Έγινε Έκτακτο Συμβούλιο της Τ.Κ. Κοιλάδας και εστάλει προς εσάς η απόφαση μας.
Παρακαλούμε να επανεξετάσετε την αλλαγή της Τιμολογιακής πολιτικής των τελών της αποχέτευσης. Λαμβάνοντας υπόψη την ανθρωπιστική κρίση όπως υπάρχει στην ΕΛΛΑΔΑ το έτος 2017.

Απευθύνομαι προς άπαντες ειλικρινά ξεκάθαρα ως εξής:
16-05-2017, ώρα 16:00: ο Δήμαρχος κος Σφυρής συγκάλεσε προς ενημέρωση της παράταξης, όπου συμμετέχω. Ανέλυσε την Τιμολογιακή πολιτική τελών αποχέτευσης από το έτος 2003, τότε επί ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ του ΔΗΜΟΥ ΚΡΑΝΙΔΙΟΥ (Τα λόγια τα μεγάλα τα παίρνει ο άνεμος).
Όμως υπάρχουν αποφάσεις – πρακτικά – υπογραφές, όπου αποδεικνύουν το αληθές. Υπάρχει κατάλογος ανθρώπων από το έτος 2003 επί προεδρίας Δ.Ε.Υ.Α.Κ. Δήμαρχου Δημητρίου Καμιζή, καθώς και όλων των διατελεσάντων προέδρων της Δ.Ε.Υ.Α.Κ. ΚΑΙ Δ.Ε.Υ.Α.ΕΡ. (Κακουριώτης, Αλεβίζου), που συνέδεσαν στην αποχέτευση με όρους της απόφασης Δ.Ε.Υ.Α.Κ. 13/2003 και πλήρωσαν 145,00€ συν τον τότε Φ.Π.Α. (εξεπλάγην). Ζήτησα οπωσδήποτε να μου καταθέσουν την απόφαση επίσημα, καθώς και κατάλογο ανθρώπων που έχουν συνδέσει, τα οποία έλαβα και τα έχω στο Κοινοτικό Κατάστημα Κοιλάδας προς ενημέρωση σας.

Μετά τιμής,
Παναγιώτης Αναστ. Φλωρής
ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΠΙΚΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΚΟΙΛΑΔΑΣ