Δευτέρα 29 Μαΐου 2017

Λούμη Γιαννικοπούλου Αγγελική ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ



ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΜΑΣ

Λένε πως τα παιδιά μεγαλώνουν σωστά μόνο με αγάπη και αγκαλιά.....
Με τον ίδιο γνώμονα κινηθήκαμε και εμείς ως Διοίκηση, αντιμετωπίζοντας τους παίκτες του ΠΟΡΤΟΧΕΛΙΑΚΟΥ σαν παιδιά μας.
Καταφέραμε να συγκροτήσουμε μια ομάδα που αποτελείται κυρίως από αθλητές των ακαδημιών του ΠΟΡΤΟΧΕΛΙΑΚΟΥ αλλά και από μεγαλύτερους ντόπιους άμισθους αθλητές οι οποίοι πάλεψαν για το καλύτερο αποτέλεσμα μέσα από τις οποιεσδήποτε αντιξοότητες.
Όλα αυτά τα χρόνια λειτουργήσαμε συλλογικά και δημοκρατικά, παίκτες, προπονητής και διοίκηση και η συνταγή αυτή δεν μας διέψευσε. Αντίθετα, μας οδήγησε σε τρεις διαδοχικές ανόδους κατηγοριών, με αποκορύφωμα την φετινή κατάκτηση της θέσης του Πρωταθλητή στην Α2 κατηγορία της Αργολίδας.

Ως γραμματέας του Δ.Σ.  Α.Ο. ΠΟΡΤΟΧΕΛΙΑΚΟΣ αλλά και ως Δημοτική Σύμβουλος του Δήμου Ερμιονίδας θα ήθελα να δώσω συγχαρητήρια στους παίκτες μας, που υπερέβαλαν εαυτόν, στον προπονητή μας Πέτρο Παπασταύρου, ο οποίος δίδαξε ήθος και αγωνιστικότητα στους παίκτες μας, στους φιλάθλους οι οποίοι στηρίζουν την ομάδα μας και αποτέλεσαν τον 12ο παίκτη του αγώνα, βάζοντας σε κίνδυνο την σωματική τους ακεραιότητα.
Συγχαρητήρια σε κάποιους ντόπιους που ήρθαν στον αγώνα μόνο και μόνο για να δουν τον ΠΟΡΤΟΧΕΛΙΑΚΟ να χάνει. Τους ευχαριστούμε θερμά γιατί μας πεισμώνουν και μας φτάνουν ΨΗΛΑ.
Τέλος, συγχαρητήρια στα μέλη της Διοίκησης για την άψογη συνεργασία και ένα μεγάλο μπράβο στον Πρόεδρο Γιάννη Λούμη, ο οποίος με αγάπη, υπομονή και πείσμα, συνεργαζόμενος με όλους τους προαναφερθέντες οδήγησε την ομάδα εκεί που πραγματικά της αξίζει να βρίσκεται.

Λούμη  Γιαννικοπούλου Αγγελική
Ανεξάρτητη Δημοτική Σύμβουλος
Δήμου Ερμιονίδας
Γεν. Γραμματέας  Α.Ο. ΠΟΡΤΟΧΕΛΙΑΚΟΣ