Τετάρτη 21 Ιουνίου 2017

ΣΔΕ (ΣΧΟΛΕΙΟ ΔΕΥΤΕΡΗΣ ΕΥΚΑΙΡΙΑΣ) ΝΑΥΠΛΙΟΥ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΚΡΑΝΙΔΙΟΥ ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΜΕΧΡΙ 30-6-17


ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΧΟΛΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ 2107-2018
ΔΕΚΑ ΧΡΟΝΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΣΤΟ ΚΡΑΝΙΔΙ
Το Σχολείο Δεύτερης Ευκαιρίας Ναυπλίου – Παράρτημα Κρανιδίου λειτουργεί για δέκα συνεχή χρόνια στο Κρανίδι, στο φιλόξενο χώρο του Γυμνασίου Κρανιδίου. Ενημερώνουμε τους υποψήφιους μαθητές που επιθυμούν να παρακολουθήσουν την επόμενη σχολική χρονιά 2017-2018 ότι πρέπει να εγγραφούν μέχρι 30 Ιουνίου 2017. Σας περιμένουμε για ενημέρωση και εγγραφές καθημερινά 6:00 μ.μ – 9:00 μ.μ. στο Γυμνάσιο Κρανιδίου.
Επίσης θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε το Δήμο Κρανιδίου και το Δήμο Ερμιονίδας, όσο και την σχολική κοινότητα του Γυμνασίου Κρανιδίου που όλα αυτά τα δέκα χρόνια στήριξαν το θεσμό του Σχολείου Δεύτερης Ευκαιρίας και έδωσαν τη δυνατότητα οι απόφοιτοί του :
·       Να ολοκληρώσουν τις γυμνασιακές τους σπουδές
·       Να αποκτήσουν το ισάξιο απολυτήριο Γυμνασίου
·       Να πιστοποιηθούν σε επίπεδο γνώσεων υποχρεωτικής εκπαίδευσης 
·       Να συνεχίσουν τις σπουδές τους στο Γενικό Λύκειο ή στο Επαγγελματικό Λύκειο ή σε Επαγγελματικές Σχολές
·       Να ενταχθούν στην αγορά εργασίας με ένα σημαντικό εφόδιο γνώσης και πιστοποίησης προσόντων.
Σας περιμένουμε να αξιοποιήσετε αυτή τη δεύτερη ευκαιρία, να ενταχτείτε σε μία νέα κοινωνία της γνώσης. Το πρόγραμμα ττης λειτουργίας των Σχολείων Δεύτερης Ευκαιρίας συνχρηματοδοτείται από πόρους της Ευρωπαϊκής Ένωσης και από τον κρατικό προϋπολογισμό.
Ας αγκαλιάσουμε, ας στηρίξουμε το ΣΔΕ Ναυπλίου – Παράρτημα Κρανιδίου γιατί καλύπτει μία κοινωνική αναγκαιότητα, την συνεχή ένταξη των αποφοίτων του στην σύγχρονη αγορά εργασίας ποτ το πιστοποιητικό της υποχρεωτικής εκπαίδευσης δεν είναι μόνο απαραίτητο αλλά και κοινωνικά αναγκαίο για να μειωθούν οι κοινωνικοί αποκλεισμοί στη γνώση και στην αγορά εργασίας.
Η Διεύθυνση και οι Εκπαιδευτικοί του ΣΔΕ Ναυπλίου – Παράρτημα Κρανιδίου