Δευτέρα 21 Αυγούστου 2017

4η Γιορτή Πατάτας στα Δίδυμα Αργολίδας με απουσίες

4η Γιορτή Πατάτας στα Δίδυμα Αργολίδας.




Δίδυμα 21 Αυγούστου 2017

4η Γιορτή Πατάτας στα Δίδυμα



Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε χθες η 4η Γιορτή Πατάτας, από την εθελοντική ομάδα του Λαογραφικού Κέντρου Διδύμων. Η προσέλευση των επισκεπτών ήταν πολύ μεγάλη .Στο τέλος της Γιορτής προσφέρθηκαν σε όλους τους παρευρισκόμενους παραδοσιακά εδέσματα με λαχταριστές πατάτες Διδύμων και άφθονο κρασί.
Το φαγητό για όλους ετοίμασαν με κέφι και φροντίδα οι γυναίκες του χωριού.
Η 4η Γιορτή Πατάτας έκλεισε με γλέντι και χορούς .

Ένα μεγάλο μπράβο στην εθελοντική ομάδα του Λαογραφικού Κέντρου Διδύμων που παρά την εγκατάλειψη από τον Δήμο Ερμιονίδας μπόρεσαν και στήσανε μια υπέροχη γιορτή με σκοπό την διαφήμιση των τοπικών προϊόντων και την ανάδειξή τους.
Επίσης αίσθηση μας έκανε το γεγονός ότι από τους Πολιτικούς , Περιφερικούς, Δημοτικούς Τοπικούς άρχοντες παραβρεθήκαν μόνο ο Βουλευτής κ. Γκιόλας Γιάννης , ο Επικεφαλής της Δυνατής Ερμιονίδας Γεωργόπουλος Γιάννης , η Δημοτική Σύμβουλος Γκαμίλη Ελένη και ο Πρόεδρος Κρανιδίου κ. Κοντοβράκης Γιάννης.

Θεωρούμε απαράδεκτο η<< μια και μοναδική>> εκδήλωση που συμπεριλαμβάνει ο Δήμος στον πολιτιστικό Αύγουστο για τα Δίδυμα να μην εκπροσωπείται από τον Δήμαρχο ,τον Πρόεδρο του χωριού ,την Πρόεδρο Νομικού Προσώπου και τους Δημοτικούς Συμβούλους του χωριού μας.

Κύριοι άρχοντες του Δήμου μας για μια μικροφωνική που στήσατε και μερικές καρέκλες περιμένετε να σας ευχαριστήσουμε κιόλας !!!

Εμείς σαν ομάδα Δυνατής Ερμιονίδος Διδύμων σας απαντούμε ότι ελεημοσύνη δεν θέλουμε!!!

Σας καλούμε να λειτουργήσετε σύμφωνα με τον θεσμικό σας ρόλο όπου σας ανέθεσαν οι δημότες!!! 



Η ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ ΔΥΝΑΤΗΣ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ ΔΙΔΥΜΩΝ