Παρασκευή 25 Αυγούστου 2017

Γιάννης Γεωργόπουλος : Καμία αναφορά για την Ερμιονίδα στο διαφημιστικό φυλλάδιο της Περιφέρειας Πελοποννήσου

25/08/2017


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Πριν την έναρξη της συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου της 23-08-2017 ο επικεφαλής της παράταξής μας Γιάννης Γεωργόπουλος έκανε παρέμβαση σχετικά με ένα διαφημιστικό φυλλάδιο το οποίο υπήρχε στη είσοδο ΄Εκθεσης της Περιφέρειας Πελοποννήσου στην Τεγέα Αρκαδίας από 14-21/08/2017, μεταξύ άλλων φυλλαδίων.
Αυτό το φυλλάδιο αναφέρεται στην Αργολίδα στον τίτλο του, στο περιεχόμενο όμως παραλείπει παντελώς την Ερμιονίδα!!! Καμία φωτογραφία, καμία αναφορά, καμία επισήμανση.



  Λες και  ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ  ο νομός στο Λυγουριό, μέχρι το θέατρο της Επιδαύρου!!!
Δεν έκριναν απαραίτητο όποιοι επιμελήθηκαν και ενέκριναν το συγκεκριμένο φυλλάδιο να γράψουν λίγες λέξεις για την Ερμιονίδα ή να βάλλουν φωτογραφίες π.χ. από το σπήλαιο Φράγχθι, την πόλη των Αλιέων, την Ερμιόνη, το Πορτοχέλι, τη Μονή Αυγού, το Κάστρο της Θερμησίας κλπ.
Ο Δήμαρχος και ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου απάντησαν ότι γνωρίζουν το θέμα και έχει γίνει επ΄αυτού παρέμβαση στην Περιφέρεια  Πελοποννήσου.
Τα ερωτήματα μετά από αυτό είναι:
·       Ποιος ή ποιοι συνεχίζουν να διανέμουν το απαράδεκτο αυτό φυλλάδιο για την Ερμιονίδα;
·       Οι Περιφερειακοί Σύμβουλοι της Αργολίδας και ειδικώτερα ο εκπρόσωπος της Ερμιονίδας πώς επιτρέπουν αυτή τη διάκριση σε βάρος της Ερμιονίδας;
·       Γιατί δεν έδωσαν εντολή να αντικατασταθεί αυτό το φυλλάδιο με ένα σωστό και αντιπροσωπευτικό για ολόκληρη την Αργολίδα;
·       Τη ζημιά, ηθική και υλική, που υπέστη η Ερμιονίδα από την παντελή παράλειψή της από το συγκεκριμένο φυλλάδιο ποιος θα την καλύψει και με ποιο τρόπο;
Κλείνοντας θα θέλαμε να επιστήσουμε την προσοχή στους αρμοδίους της Περιφέρειας Πελοποννήσου από την κορυφή μέχρι τον τελευταίο υπάλληλό της ότι η Ερμιονίδα υπάρχει, δυστυχώς στην Αργολίδα, η Ερμιονίδα δεν είναι επαίτης, η Ερμιονίδα δεν είναι β΄ διαλογής, η Ερμιονίδα δεν είναι συμπλήρωμα της Αργολίδας και της Περιφέρειας.
Είναι ένα ακμαίο τουριστικό, οικονομικό ,παραθεριστικό κομμάτι γης με πολύ μεγάλες προοπτικές.
Ας κάνουν σωστά το καθήκον τους απέναντι στην Ερμιονίδα και τότε όλοι θα βγούμε ωφελημένοι.

                                                    

Από το Γραφείο Τύπου 
της «Δυνατής Ερμιονίδας»