Δευτέρα 21 Αυγούστου 2017

ΔΥΝΑΤΗ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ "ΠΑΝΑΓΙΤΣΑ" ΒΕΡΒΕΡΟΝΤΑΣ ΠΟΡΤΟΧΕΛΙΟΥ




ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ύστερα από τη σημερινή ανακοίνωση του Εκκλησιαστικού Συμβουλίου του Ι.Ν. Ευαγγελισμού της Θεοτόκου Πορτοχελίου σχετικά με το πρόβλημα στο εκκλησάκι της Παναγίτσας στη Βερβερόντα, επειδή το θέμα είναι πολύ σοβαρό και αφορά το σύνολο –σχεδόν- των δημοτών μας, αλλά και πλήθος άλλων Χριστιανών πρέπει η Δημοτική Αρχή του Δήμου Ερμιονίδας όπως επίσης και η Δημοτική Κοινότητα Πορτοχελίου να πάρουν θέση υποστηρίζοντας το δικαίωμα της απρόσκοπτης εκτέλεσης των θρησκευτικών καθηκότων όσων το επιθυμούν στο συγκεκριμένο ξωκκλήσι.
Αυτό συνέβαινε , όπως είναι γνωστό, για πολλές δεκαετίες και δεν είναι σωστό να το στερηθούν έτσι ξαφνικά τόσο οι μόνιμοι κάτοικοι, όσο και εκείνοι που διαμένουν ή επισκέπτονται την περιοχή μας.
Πιστεύουμε ότι δεν θα επηρεαστούν από το γεγονός ότι η μία κυρία εκ των συνιδιοκτητών ήταν υποψήφια δημοτική σύμβουλος με την παράταξη του κ. Δημάρχου στις προηγούμενες δημοτικές εκλογές του 2014.

Δικαιολογίες για να υπεκφύγουν όπως θα κρίνουν τα Δικαστήρια κλπ. Δεν ευσταθούν.
Η Δικαιοσύνη θα πάρει τις αποφάσεις της σύμφωνα με τα στοιχεία και τις μαρτυρίες  που θα τεθούν υπόψη της και οι Δημοτικοί ΄Αρχοντες οφείλουν, έναντι των πιστών και της Εκκλησίας, να πάρουν θέση.

Γραφείου Τύπου
ΔΥΝΑΤΗΣ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ