Πέμπτη 31 Αυγούστου 2017

Mε συναυλία του Όθωνα Μεταξά τελειώνει το 4o φεστιβάλ θεάτρου «ΕΡΜΗΝΕΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑ»

 Με τη μουσική Συναυλία του νέου ταλαντούχου ερμηνευτή και ηθοποιού Όθωνα Μεταξά, θα πέσει η αυλαία του 4ου Φεστιβάλ Θεάτρου «Ερμηνείες στην Ερμιονίδα», της κορυφαίας πολιτιστικής διοργάνωσης του φετινού καλοκαιριού, με διοργανωτή τον Θεατρικό Όμιλο Ερμιονίδας και συνδιοργανωτή το Δήμο Ερμιονίδας-Περιφερειακή Ενότητα Αργολίδας.
Για τέταρτη συνεχή χρονιά, από τις 6 έως τις 30 Αυγούστου, φιλοξενήθηκαν στην υπαίθρια σκηνή του Πολυχώρου ARTίκι Μαράικε Ηλιού Ντε Κόνινγκ, στο Κρανίδι, κορυφαία ονόματα του ελληνικού θεάτρου, σε μια επιλογή εκλεκτών παραστάσεων, που σημείωσαν επιτυχία στις αθηναϊκές σκηνές. Το πρόγραμμα των θεατρικών εκδηλώσεων της 4ης διοργάνωσης του Φεστιβάλ επιμελήθηκε και φέτος ο διακεκριμένος Καθηγητής κ. Κώστας Γεωργουσόπουλος. Το Φεστιβάλ άνοιξε στις 2 Αυγούστου με τη μουσική συναυλία του Σωκράτη Μάλαμα.



Ο ταλαντούχος Όθωνας Μεταξάς, εκτός από καταξιωμένος ηθοποιός, έχει ξεκινήσει να “κτίζει” το μουσικό του προφίλ, είτε με εκλεκτές μουσικές συνεργασίες (Ρεμπούτσικα, Νικολόπουλος), είτε με προσωπικές εμφανίσεις στις πιο γνωστές μουσικές σκηνές (Passport, Σταυρός του Νότου κλπ.), με ένα πολύ προσεκτικά επιλεγμένο ρεπερτόριο, με αγαπημένα διαχρονικά τραγούδια, από εκείνα που αναζητάς να τα ακούσεις από τους καλλιτέχνες, ενώνοντας σε μια γραμμή, τα ρεμπέτικα με τα λαϊκά, τα έντεχνα με τις ροκ μπαλάντες.

Το Σάββατο 2 Σεπτεμβρίου 2017, ώρα 21.00, στον Πολυχώρο ARTIKI Μαράϊκε Ηλιού Ντε Κόνινγκ στο Κρανίδι
Μαζί του, οι μουσικοί: Γιάννης Μπελώνης (πιάνο), Σταύρος Δεριζιώτης (μπουζούκι-μαντολίνο-λαούτο), Ερμόλαος Κατζουρίδης (κλαρινέτο-σαξόφωνο), Παναγιώτης Καψαμπέλης (κιθάρα), Αντώνης Αρβανίτης (κοντραμπάσο) και Γιάννης Χαραλαμπίδης (ντράμς).

● Χορηγός Εισιτηρίου ΜΑΡΜΑΡΑ Θ. ΔΑΓΡΕΣ–Ε. ΠΟΛΙΤΟΥ & ΣΙΑ

● Χορηγοί HELI CARS - FIX HELLAS 
● Χορηγός Φιλοξενίας ALICE HOUSE 
● Yποστηρικτές SILK OIL ΣΟΥΛΙΩΤΗΣ ΑΝΑΡΓΥΡΟΣ - REVOIL ΠΟΥΛΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ – FUN IN THE SUN ΤRAVEL & TOURISM & POP’S CAR - ΦΑΡΜΑΚΕΙΟ Δ. ΣΩΤΗΡΙΑΔΗΣ – ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ ΚΑΛΛΙΔΡΟΜΙ – PIZZA HOUSE – ΣΥΣΤΕΓΑΣΜΕΝΑ ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ Β. ΦΑΣΙΛΗ-Γ. ΜΟΥΔΑΚΗ – ΦΑΡΜΑΚΕΙΟ Ν. ΚΟΝΤΟΒΡΑΚΗΣ – ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ ΤΟ ΠΑΛΙΟ ΣΤΕΚΙ
Τιμή Εισιτηρίου 10€ - φοιτητικό/μαθητικό 5€.
Πληροφορίες: 698 6982224.
Θα ακολουθήσει ο κύκλος των μεταφεστιβαλικών εκδηλώσεων του Φεστιβάλ, από τις 4 έως τις 25 Σεπτεμβρίου, με πέντε λογοτεχνικές συναντήσεις με ελεύθερη είσοδο -προσφορά του Θεατρικού Ομίλου Ερμιονίδας στο κοινό του- και μια βραδιά χορού (εισιτήριο 10€). Επίσης θα δοθούν δύο επιπλέον παραστάσεις του προφεστιβαλικού έργου «Αντιγόνη» του Σοφοκλή, παραγωγής του Θεατρικού Ομίλου Ερμιονίδας, σε σκηνοθεσία Αγλαϊας Παππά και μετάφραση Κώστα Γεωργουσόπουλου, με ελεύθερη είσοδο, στις 17 και 19 Σεπτεμβρίου.