Τρίτη 12 Σεπτεμβρίου 2017

Οι Καρποί της Αργολικής Γης στο ΦΟΥΓΑΡΟ | 13-17 Σεπτεμβρίου

ΝΑΥΠΛΙΟ

ΟΙ ΚΑΡΠΟΙ ΤΗΣ ΑΡΓΟΛΙΚΗΣ ΓΗΣ ΣΤΟ ΦΟΥΓΑΡΟ

Τετάρτη 13 Σεπτεμβρίου 2017Κυριακή 17 Σεπτεμβρίου 2017

2η έκθεση ανάδειξης των αργολικών προϊόντων
Το ΦΟΥΓΑΡΟ υποδέχεται φέτος για δεύτερη συνεχή χρονιά, ύστερα από την επιτυχία της πρώτης διοργάνωσης τον Οκτώβριο του 2016, τη 2η έκθεση ανάδειξης των αργολικών προϊόντων «ΟΙ ΚΑΡΠΟΙ ΤΗΣ ΑΡΓΟΛΙΚΗΣ ΓΗΣ ΣΤΟ ΦΟΥΓΑΡΟ» από την Τετάρτη 13 έως την Κυριακή 17 Σεπτεμβρίου 2017. Η έκθεση πραγματοποιείται σε συνδιοργάνωση του Φουγάρου με την Περιφερειακή Ενότητα Αργολίδα, με την υποστήριξη του Επιμελητηρίου Αργολίδας.

Την έκθεση θα πλαισιώσουν εκδηλώσεις οινογνωσίας και μουσικά δρώμενα, ώστε να αναδειχθούν όσο το δυνατόν καλύτερα τα προϊόντα του τόπου.
Στην έκθεση αυτή, που αρχίζει να γίνεται θεσμός, θα λάβουν μέρος 20 παραγωγοί από όλη την Αργολίδα οι οποίοι θα παρουσιάσουν στο κοινό τα προϊόντα τους. Για πέντε ημέρες, οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να γευτούν και να γνωρίσουν, μια μεγάλη γκάμα προϊόντων - όπως ελαιόλαδο, χυμούς, ζυμαρικά, γαλακτοκομικά, αλλαντικά, γλυκά & μαρμελάδες, μέλι, αποστάγματα (ούζο, τσίπουρο, λικέρ), κρασί, μπύρα & σαπούνι - πολλά από τα οποία έχουν διακριθεί και βραβευτεί τόσο σε ελληνικές όσο και σε ευρωπαϊκές εκθέσεις.
συνδιοργάνωση Περιφέρεια Πελοποννήσου | ΦΟΥΓΑΡΟ
με την υποστήριξη του Επιμελητηρίου Αργολίδας 
Είσοδος ελεύθερη

Ώρες λειτουργίας:

Τετάρτη-Πέμπτη-Παρασκευή 5-10μμ
Σάββατο & Κυριακή 11πμ-10μμ
Εγκαίνια την Τετάρτη 13 Σεπτεμβρίου στις 7.30μμ

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ:

2752047300