Πέμπτη 21 Σεπτεμβρίου 2017

Τάσος Γ. Λάμπρου:ΝΕΕΣ ΑΥΑΘΑΙΡΕΣΙΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΕΥΑΕΡ ΚΑΙ ΑΜΕΣΗ ΔΙΟΡΘΩΣΗ ΤΩΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΩΝ ΣΤΗΝ ΤΚ ΦΟΥΡΝΩΝ














Kρανίδι 21/9/2017

ΝΕΕΣ ΑΥΑΘΑΙΡΕΣΙΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΕΥΑΕΡ ΚΑΙ ΑΜΕΣΗ ΔΙΟΡΘΩΣΗ ΤΩΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΩΝ ΣΤΗΝ ΤΚ ΦΟΥΡΝΩΝ

Αγαπητοί Συνδημότες και Συνδημότισσες

Συγνώμη που σας κουράζω και πάλι με υποθέσεις της ΔΕΥΑΕΡ αλλά είμαι υποχρεωμένος από την θεσμική μου θέση , του δημοτικού συμβούλου της μειοψηφίας όταν διαπιστώνω αυθαιρεσίες και παράνομες ενέργειες να τις καταγγέλλω τόσο στους δημότες όσο και στα εποπτικά όργανα της τοπικής αυτοδιοίκησης.

Είναι παράνομοι οι λογαριασμοί  που εκδόθηκαν για την Τ.Κ Φούρνων αφού το χρονικό διάστημα της κατανάλωσης είναι για πέντε μήνες και όχι τετράμηνο όπως προβλέπει ο κανονισμός λειτουργίας της ΔΕΥΑΕΡ.

Είναι αυθαιρεσία της διοίκησης της ΔΕΥΑΕΡ να εκδώσει τους παραπάνω λογαριασμούς και  με αυτό τον τρόπο να επιβαρυνθούν αρκετοί καταναλωτές με μεγάλες χρεώσεις  στα πλαίσια του πενταμήνου , έτσι κοστολογήθηκε η κατανάλωση τους με υψηλότερο συντελεστή με 1,13 ευρώ / κυβικό μέτρο.


Αυτές οι συμπεριφορές είναι απαράδεκτες. Ορισμένα «παπαγαλάκια» της διοίκησης της ΔΕΥΑΕΡ με φτηνές δικαιολογίες λένε «ότι φταίει ο Λάμπρου για τους λογαριασμούς του πενταμήνου αφού συνεχώς μας καταγγέλλει και δεν μπορούμε να πάρουμε αποφάσεις».

Δεν μπορούσατε να πάρτε αποφάσεις λόγω μη νόμιμης σύνθεσης του διοικητικού συμβουλίου σας.

Κύριε Δήμαρχε σας καλώ να δείτε το θέμα που έχει προκύψει στην ΤΚ Φούρνων και να δώσετε την δυνατότητα μέσω ενστάσεων των Δημοτών να διορθωθούν οι λογαριασμοί και να αποκατασταθεί η νομιμότητα.

Οι δημότες δεν θέλουν άλλες επιβαρύνσεις , άλλα χαράτσια όταν  δεν έχουν καμία ευθύνη γι’ αυτά , αλλά είναι αποτέλεσμα της κακής λειτουργίας της ΔΕΥΑΕΡ και της λογικής να λειτουργούμε μια δημοτική επιχείρηση χωρίς κανόνες , χωρίς τήρηση της νομιμότητας.

Ζητώ όχι άλλες αυθαιρεσίες , όχι άλλες παράνομες ενέργειες.

Απαιτείται η διοίκηση του δήμου να δείξει μια κοινωνική ευαισθησία προς όφελος των δημοτών , κυρίως όταν αυτοί αδικούνται από ενέργειες και πράξεις της καταχρεωμένης ΔΕΥΑΕΡ.

Εγώ θα συνεχίζω να ελέγχω τόσο τις πράξεις σας όσο και τις παραλείψεις σας.

Είναι συνταγματικό μου δικαίωμα.

Αφήστε τις θεωρίες περί υπονόμευσης περί συκοφάντησης  του έργου σας και σοβαρευτείτε , τηρήστε την  νομιμότητα,  αποφύγετε τις αυθαιρεσίες.

Αντίγραφο λογαριασμού ΤΚ Φούρνων





Για τη Δημοτική Παράταξη

«Προοδευτική Συμμαχία Ερμιονίδας»

Ο επικεφαλής

Τάσος Γ. Λάμπρου

Δημοτικός Σύμβουλος Δήμου Ερμιονίδας