Πέμπτη 12 Οκτωβρίου 2017

Τάσος Λάμπρου:ΑΥΘΑΙΡΕΤΟ ΚΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΟ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΔΡΟΜΟΥ ΣΤΗΝ ΠΑΝΑΓΙΤΣΑ ΒΕΡΒΕΡΟΝΤΑΣ 



Kρανίδι 12/10/2017
Προς
      Γραφείο Δημάρχου

                          κ. Δ Σφυρή

Πρόεδρο ΔΚ Πορτοχελίου

 κ. Μ. Τριγκάκη
Κοινοποίηση 
 Πρόεδρο Οικονομικής Επιτροπής

κ. Ι. Αντωνόπουλο

         ΑΤ Κρανιδίου

ΘΕΜΑ : ΑΥΘΑΙΡΕΤΟ ΚΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΟ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΔΡΟΜΟΥ ΣΤΗΝ ΠΑΝΑΓΙΤΣΑ ΒΕΡΒΕΡΟΝΤΑΣ 
Κύριε Δήμαρχε 
Μετά από καταγγελίες δημοτών και μετά από προσωπική μου επιτόπια επίσκεψη διαπίστωσα ότι ο δρόμος που οδηγούσε στο εκκλησάκι της Παναγίτσας Βερβερόντας και στην θάλασσα έχει κλειστεί, έχει καταστραφεί ολοκληρωτικά , έχει οργωθεί. Έτσι δεν μπορεί να πλησιάσει κανένας ούτε πεζός , ούτε με αυτοκίνητο. 
Αυτή η ενέργεια είναι παράνομη , καταχρηστική και καταστρατηγεί τα συμφέροντα του δήμου και των δημοτών. Έχουμε οριστικό αποκλεισμό των πολιτών τόσο από τον λατρευτικό χώρο της εκκλησίας όσο και από την παραλία. 
Σας ζητώ να προστατέψετε τον κοινόχρηστο χαρακτήρα της πρόσβασης τόσο προς την θάλασσα (παραλία) όσο και προς το εκκλησάκι της Παναγίτσας Βερβερόντας.


Το θέμα απαιτείται να συζητηθεί σε επίπεδο συμβουλίου ΔΚ Πορτοχελίου , Δημοτικού Συμβουλίου και οικονομικής επιτροπής για να οριστεί δικηγόρος , να πάρει εντολή – εξουσιοδότηση και να προβεί σε κάθε νόμιμη ενέργεια  προστατεύοντας το δημόσιο συμφέρον , τον κοινόχρηστο χαρακτήρα της διόδου- δρόμου προς την  εκκλησία και την θάλασσα.

Η τυχόν άρνηση σας να ενεργήσετε καταστρατηγεί τις υποχρεώσεις σας και τα καθήκοντά σας και επιφυλάσσομαι να προβώ σε κάθε νόμιμη ενέργεια για να προστατέψω τα συμφέροντα του Δήμου και των δημοτών.


Για τη Δημοτική Παράταξη

«Προοδευτική Συμμαχία Ερμιονίδας»

Ο επικεφαλής

Τάσος Γ. Λάμπρου

Δημοτικός Σύμβουλος Δήμου Ερμιονίδας