Δευτέρα 9 Οκτωβρίου 2017

Τάσος Τόκας δελτίο τύπου

 Δείχνοντας για μια ακόμη φορά το πώς αντιλαμβάνεται τη διαχείριση των κοινών ο δήμαρχος Ερμιονίδας  χρησιμοποιεί  μια «αλλοπρόσαλλη στρατηγική» στην προσπάθεια  του να αποπροσανατολίσει από τη δύσκολη   πραγματικότητα στην οποία βρίσκεται.

Πελαγοδρομώντας και  στριμωγμένος στα σχοινιά  εξαπολύει  μύδρους, σε εμάς (την αντιπολίτευση),  παραβλέποντας τις τεράστιες ευθύνες που έχει για τα χαμένα έργα και τα «κακώς κείμενα»  της μέχρι σήμερα θητείας του ( δίκτυο ύδρευσης Κρανιδίου, αποχετευτικό δίκτυο, κακή ποιότητα νερού, βιομηχανία απευθείας αναθέσεων στο Δήμο και τη ΔΕΥΑΕΡ, Μαρίνα Πορτοχελίου, κ.λ.π.).

 Η υπεροπτική του συμπεριφορά  αναδεικνύει την ανικανότητά του να καταλάβει ότι δεν βρίσκεται στην κεντρική πολιτική σκηνή αλλά ότι είναι ο Δήμαρχος Ερμιονίδας και ότι αυτός έχει την απόλυτη  ευθύνη της διοίκησής του και όχι η αντιπολίτευση.

Ποιος όμως είναι ανίκανος να διοικήσει;

Μήπως αυτός που την  έλλειψη συντονισμού του έργου της Δημοτικής Αρχής   το επιβεβαίωσαν οι ενδοπαραταξιακές αψιμαχίες,  αντιθέσεις και καταγγελίες από σημαντικά στελέχη της;

Ή μήπως αυτός που περιφρονεί την αντιπολίτευση και δεν  δίνει απαντήσεις στα ερωτήματα που θέσαμε  αυτό το διάστημα στο πλαίσιο ενάσκησης των αρμοδιοτήτων μας.

Δήμαρχε δεν περιμέναμε από εσένα κάτι διαφορετικό.

Ξέρεις ότι στα δημοτικά συμβούλια δεν μας αφήνετε να μιλήσουμε όταν κάτι δεν σας συμφέρει να ακούγεται.!!

Παρόλα αυτά με τη  ΝΕΔΥΠΕΡ μέσα από τις θέσεις και παρεμβάσεις, όλο αυτό το διάστημα της τρίχρονης παρουσίας μας στα κοινά του Δήμου Ερμιονίδας, έχουμε δώσει το στίγμα μας για το επόμενο διάστημα με πρωταρχικό στόχο την προάσπιση των συμφερόντων του Δήμου μας καθώς και την δημιουργία ενός ελπιδοφόρου σχεδιασμού για το μέλλον μας.

Τάσος Τόκας

Δημοτικός Σύμβουλος Δήμου Ερμιονίδας

Επικεφαλής της ΝΕΔΥΠΕΡ.