Πέμπτη 23 Νοεμβρίου 2017

24|25|26 Νοεμβρίου 2017 – ΝΑΥΠΛΙΟ, Θέατρο Τριανόν – «Ανταμώνω…! Επικοινωνώ…!»|Συνάντηση φιλίας Ερασιτεχνικών Ομάδων Ν. Αργολίδας



Ανταμώνω…! Επικοινωνώ…! ΔΡΟΜΟΙ ΤΟΥ ΘΕΑΤΡΟΥ – ΔΡΟΜΟΙ ΑΝΟΙΧΤΟΙ! Παρασκευή 24 (17:30 – 22:00), το Σάββατο 25 και την Κυριακή 26 Νοεμβρίου (10.30 π.μ. – 14.00, και 17:30 – 22:00), στο Θέατρο Τριανόν, στο Ναύπλιο.
antamwnw-epikoinwnw_1
ύστερα από πρόσκληση που απηύθυνε σε όλες τις Ερασιτεχνικές Θεατρικές Ομάδες του νομού μας, και με την σύμπραξή τους, διοργανώνει και προσκαλεί ανθρώπους που εμπλέκονται, ή ακόμη, ανθρώπους όπου μέσα τους εμφωλεύει η προδιάθεση να διεισδύσουν στον θεατρικό βίο, στη συνάντηση φιλίας:
Ανταμώνω…! Επικοινωνώ…!
ΔΡΟΜΟΙ ΤΟΥ ΘΕΑΤΡΟΥ – ΔΡΟΜΟΙ ΑΝΟΙΧΤΟΙ!
Η συνάντηση θα γίνει την Παρασκευή 24 (17:30 – 22:00), το Σάββατο 25 και την Κυριακή 26 Νοεμβρίου (10.30 π.μ. – 14.00, και 17:30 – 22:00), στο Θέατρο Τριανόν, στο Ναύπλιο.
Θα γίνει παρουσίαση θεατρικών παραστάσεων χωρίς διαγωνιστικό χαρακτήρα, από ερασιτεχνικές ομάδες της περιοχής μας.

[Κ.Ε.Δ.Α.Μ Δήμου Άργους Μυκηνών – Θεατρική Ομάδα Μορφωτικού Συλλόγου Νέας Κίου – Πειραματική Σκηνή ΔΟΠΠΑΤ Δήμου Ναυπλιέων – Εργαστήρι Θεατρικής Πράξης – ΘΕΑΤΡΟΔΡΟΜΙΟ ΝΑΥΠΛΙΟΥ – Θεατρικός Όμιλος Ερμιονίδας & Πολιτιστική Αργολική Πρόταση]

 Προβολή ντοκιμαντέρ του Γιώργου Αντωνίου, με τίτλο » Η π α ρ ά σ τ α σ η», το οποίο αφορά στο κοινωνικό θέατρο. Θα ακολουθήσει συζήτηση.
 Κατά τις πρωινές ώρες σε στρογγυλά τραπέζια με τη συμμετοχή των θεατρικών μελών των ομάδων, και του θεατρόφιλου κοινού, θα γίνει συζήτηση με κεντρικό άξονα το θέμα: «Αναζητώντας την χαμένη ταυτότητα… το ερασιτεχνικό θέατρο είναι απαραίτητο, άραγε γιατί;». Συντονιστής θα είναι ο στιχουργός – ηθοποιός Κυριάκος Ντούμος.
Σε πείσμα των καιρών το ερασιτεχνικό θέατρο καλείται να «παίξει» ρόλο «πρωταγωνιστικό» κυρίως στην επαρχία. Ανταμώνουμε, κουβεντιάζουμε, επικοινωνούμε γιατί οι δρόμοι του θεάτρου είναι δρόμοι ανοιχτοί!
Η είσοδος είναι ελεύθερη για όλους!
Καλή μας αντάμωση!
Με εκτίμηση,
Εργαστήρι Θεατρικής Πράξης – Θεατροδρόμιο Ναυπλίου,
Συνδιοργάνωση με ,
ΔΗΜΟ ΝΑΥΠΛΙΕΩΝ
ΔΟΠΠΑΤ ΔΗΜΟΥ ΝΑΥΠΛΙΕΩΝ
ΠΥΛΗ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΝΑΥΠΛΙΟΥ
και με τη στήριξη του
ΠΟΛΥΚΑΦΕΝΕΙΟ ΄΄Το Κεντρικόν΄΄