Τρίτη 21 Νοεμβρίου 2017

«Γυναίκες Ηγέτες Επιχειρήσεων»

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
ΤΟ «ΕΘΝΙΚΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΔΙΚΤΥΟΥ ΕΛΛΗΝΙΔΩΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΩΝ»
ΕΘΕΣΕ ΥΠΟ ΤΗΝ ΤΙΜΗΤΙΚΗ ΑΙΓΙΔΑ ΤΟΥ ΤΟ WHO IS WHO
«ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΗΓΕΤΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ»
Η πρωτοβουλία του «Who is Who στην Ελλάδα», να προχωρήσει στη βιογράφηση γυναικών, που έχουν κατακτήσει κορυφές σε όλους τους τομείς της κοινωνικής ζωής, με τον πρώτο τόμο, αφιερωμένο στις «Γυναίκες Ηγέτες Επιχειρήσεων», έχει συναντήσει ευρύτατη αποδοχή και πολλά κολακευτικά σχόλια.
«Ένωση Ευρωπαίων Γυναικών» και το «Εθνικό Επιμελητήριο Δικτύου Ελληνίδων Γυναικών Επιχειρηματιών» έθεσαν υπό την τιμητική αιγίδα τους τη συγκεκριμένη έκδοση.
Ενδεικτικό της απήχησης του Who is Who «Γυναίκες Ηγέτες Επιχειρήσεων» είναι ότι, εκτός από την

Χαρακτηριστική είναι η σχετική δήλωση του «ΕΕΔΕΓΕ»:
«Η Διοικούσα Επιτροπή του Εθνικού Επιμελητηριακού Δικτύου Ελληνίδων Γυναικών Επιχειρηματιών, σε έκτακτη συνεδρίασή της, αποφάσισε να θέση τη δράση σας, υπό την αιγίδα του Δικτύου, συμμετέχοντας στην προσπάθειά σας να αναδείξετε τις γυναίκες εκείνες που πέτυχαν στο χώρο της επιχειρηματικότητας και συντελούν στην ανάδειξη του ρόλου της γυναίκας στην Ελλάδα».
Η έκδοση, που θα κυκλοφορήσει εντός του 2018, θα περιλαμβάνει χιλιάδες βιογραφίες γυναικών, που έχουν επιλεγεί με αντικειμενικά κριτήρια και των οποίων τα βιογραφικά θα δημοσιευθούν φυσικά, χωρίς την παραμικρή οικονομική επιβάρυνση.