Τετάρτη 24 Ιανουαρίου 2018

Παραδέχεται την έλλειψη Φιλολόγου στην Ερμιόνη η Δευτεροβάθμια Αργολίδας...Δεν αναφέρει όμως κάτι για τη λύση του θέματος.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Σας ενημερώνουμε ότι το ΓΕΛ Ερμιόνης τελεί υπό κατάληψη και σήμερα, με συνέπεια να παρακωλύεται και η λειτουργία του Γ/σίου Ερμιόνης.
Επιπλέον σχετικά με το έγγραφο των μαθητών και του Συλλόγου Γονέων του ΓΕΛ Ερμιόνης, που αναφέρονται οι λόγοι της κατάληψης, επισημαίνουμε ότι δεν υφίσταται απόσπαση καθηγητή Φιλολόγου από το συγκεκριμένο σχολείο σε άλλο σχολείο της περιοχής, όπως εσφαλμένα αναφέρεται στο έγγραφο.
Τονίζουμε ότι έγκαιρα καλύφθηκαν από την αρχή του σχολικού έτους τα υπάρχοντα κενά.
Το υπάρχον κενό Φιλολόγου ( 10 ώρες ΓΕΛ Ερμιόνης και 05 ώρες Γ/σιο Ερμιόνης) έχει προκύψει μετά τη νέα πρόσληψη, της αναπληρώτριας εκπαιδευτικού μειωμένου ωραρίου που είχε τοποθετηθεί στο σχολείο, ως αναπληρώτρια πλήρους ωραρίου για κάλυψη κενού που είχε προσδιορισθεί από το ΠΥΣΔΕ Αργολίδας στο 1ο ΕΠΑΛ Κρανιδίου.
Τέλος σας ενημερώνουμε ότι η εκπαιδευτικός κλ. ΠΕ02 που προσλήφθηκε με την ΥΑ 2227/Ε2/08-01-2018 Υ.Α. για την κάλυψη του συγκεκριμένου κενού δεν απεδέχθη το διορισμό.


Ο ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ Δ.Δ.Ε.


                                 ΙΩΑΝΝΗΣ ΑΘ. ΓΑΛΗΝΟΣ