Πέμπτη 15 Μαρτίου 2018

ΛΑΜΠΡΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ: ΑΝΑΖΗΤΕΙΤΑΙ Η ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑ …. ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΑΣ

Κρανίδι 15/03/2018
ΠΡΟΣ
  • ΜΜΕ Νομού Αργολίδας


ΘΕΜΑ : ΑΝΑΖΗΤΕΙΤΑΙ Η ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑ …. ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΑΣ

Είναι πάγια θέση της παράταξης , στα πλαίσια προετοιμασίας μεγάλων εκδηλώσεων για το Δήμο μας να μην προχωρούμε σε κριτικές θέσεις , σε άσκηση αντιπολιτευτικού ελέγχου. Όμως μετά το τέλος των εκδηλώσεων έχουμε κάθε νόμιμο δικαίωμα να ασκήσουμε το συνταγματικό μας δικαίωμα , να ελέγχουμε πράξεις και παραλείψεις και να συμβάλλουμε στο να μην επαναληφθούν ξανά στο μέλλον. Ολοκληρώθηκαν οι εκδηλώσεις για την Γ’ Εθνοσυνέλευση στην Ερμιόνη και ο Δήμος με το δελτίο τύπου ξέχασε να αναφέρει ότι στις εκδηλώσεις συμμετείχαν οι επικεφαλής των δημοτικών παρατάξεων , σκόπιμη η μη αναφορά δεν νομίζετε….
- Στις μεγάλες εκδηλώσεις , μέριμνα του Δήμου είναι να προσκληθούν οι δημότες μας , να έχουν ενεργή συμμετοχή στις εορταστικές εκδηλώσεις. Σημαντικό ότι μας τίμησαν οι Βουλευτές μας και η Περιφερειακή διοίκηση αλλά έλειψαν οι δημότες μας … Για να πετύχουν οι εκδηλώσεις απαιτείται να εξασφαλιστεί αποδοτική και ουσιαστική συνεργασία με όλους τους συλλόγους , τους φορείς και τις κοινωνικές πολιτιστικές δομές της τοπικής κοινωνίας μας το οποίο αυτό στην φετινή χρονιά δεν εξασφαλίστηκε!!!!
- Για να μην δημιουργούνται σοβαρές παρεξηγήσεις , και στις εορταστικές εκδηλώσεις ανταποκρίθηκαν όλοι οι Βουλευτές του Νομού μας , τους τιμάς εξίσου όλους , δεν κάνεις διακρίσεις και έτσι στην ώρα της τελετής δεν «ακούς» σοβαρά παράπονα για τη μη τήρηση του πρωτοκόλλου , για μεροληπτική αντιμετώπιση.
- Επίσης η εξασφάλιση της επιτυχίας μιας εκδήλωσης προϋποθέτει τήρηση κατά γράμμα του προγράμματος από όλους και κυρίως από τους οργανωτές , τους συντάκτες του προγράμματος και φυσικά αυτό φέτος δεν τηρήθηκε
- Τέλος για να υπάρχει μέγιστη δυνατή δημοσιότητα απαιτείται έγκαιρα και έγκυρα να εκδώσει η οργανωτική επιτροπή το δελτίο τύπου μαζί με την πρόσκληση προς τα ΜΜΕ του νομού μας για να ανταποκριθούν τα περισσότερα από αυτά στις εορταστικές εκδηλώσεις του Δήμου μας .

Απαιτείται σοβαρότητα κύριοι της Δημοτικής Αρχής για να μην γίνονται τόσο σοβαρά λάθη και επιτέλους τολμήστε , λειτουργήστε συλλογικά , ενεργοποιείστε για την επιτυχία των εκδηλώσεων όλους τους φορείς της τοπικής μας κοινωνίας , είμαστε στην εποχή του «εμείς» και όχι στην εποχή του «εγώ» που τα ξέρουμε όλα και έχουμε άποψη για τα πάντα.
Ακούστε τις παροτρύνσεις μου και δεν θα χάσετε , το έχει ανάγκη η τοπική μας κοινωνία.



Για τη Δημοτική Παράταξη
«Προοδευτική Συμμαχία Ερμιονίδας»
Ο επικεφαλής
Τάσος Γ. Λάμπρου
Δημοτικός Σύμβουλος Δήμου Ερμιονίδας