Τετάρτη 28 Μαρτίου 2018

"Δυνατή Ερμιονίδα": ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΣΦΑΓΕΙΑ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ

ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΣΦΑΓΕΙΑ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ

ΤΑ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΣΦΑΓΕΙΑ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ ΠΑΡΑΜΕΝΟΥΝ ΚΛΕΙΣΤΑ.
Ο εορτασμός της Αναστάσεως πλησιάζει.  Το πατροπαράδοτο έθιμο του οβελία, για ευνόητους λόγους, φέρνει στο προσκήνιο το θέμα των Δημοτικών σφαγείων της Ερμιονίδας. Ιδιαίτερα για τους εμπλεκόμενους επαγγελματίες και κτηνοτρόφους υπάρχει άμεση σχέση και αναγκαιότητα.

Σχετική εικόνα

Σύμφωνα με τις  αποφάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου, του Δημάρχου και των αρμοδίων επιτροπών και υπηρεσιών του Δήμου Ερμιονίδας, η διαδικασία για την ενοικίαση των Δημοτικών σφαγείων σε ενδιαφερόμενο ιδιώτη, έχει ξεκινήσει και  εξελίσσεται από τον Απρίλιο του 2017. 
Κάθε ενδιαφερόμενος μπορεί να ανατρέξει στα σχετικά έγγραφαεδώ Απόφαση Δημάρχου, εδώ Απόφαση Δημοτικού Συμβουλίου,εδώ Απόφαση Δημάρχου για ορισμό μελών επιτροπής,  εδώ Απόφαση Οικονομικής Επιτροπής.  
Υπάρχει κάποια ενημέρωση από το Δήμαρχο Ερμιονίδας κ Σφυρή ή από τον Αντιδήμαρχο κ. Αντωνόπουλο,  πρόεδρο της επιτροπής για την κατάρτιση των όρων συνεργασίας μεταξύ Δήμου και ενοικιαστή;
Εκκρεμεί ενημέρωση για την πορεία της υπόθεσης. 
Το ενδιαφέρον των επαγγελματιών είναι έκδηλο καθώς για μια ακόμη χρονιά θα αναζητηθεί άλλη λύση και θα υπάρξει επανάληψη της ταλαιπωρίας.


"Δυνατή Ερμιονίδα"
Γραφείο Τύπου