Τρίτη 3 Απριλίου 2018

ΕΥΧΑΡΙΣΤΉΡΙΟ ΤΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥ ΤΑΣΟΥ ΤΖΑΝΗ ΓΙΑ ΤΟ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΛΥΓΟΥΡΙΟΥ.


ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ
ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ
ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ
ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ   

Τρίπολη, 2/4/2018
 Δ.Τ. Περιφερειάρχης Πελοποννήσου «Ικανοποιούμε ένα αίτημα δεκαετιών για το Πνευματικό Κέντρο Λυγουριού»

«Ένα αίτημα δεκαετιών βρίσκει το δρόμο του, με τη σκληρή και υπεύθυνη δουλειά της περιφερειακής αρχής» δήλωσε ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου κ. Πέτρος Τατούλης, εκφράζοντας την ικανοποίησή του για την ένταξη στο Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων της Περιφέρειας του έργου του Πνευματικού Κέντρου Λυγουριού, με προϋπολογισμό 1,7 εκατομμύρια ευρώ.
Ο κ. Τατούλης υπογράμμισε τη σημασία του έργου αυτού για την τοπική κοινωνία, όσο και για το Φεστιβάλ Επιδαύρου και το Λύκειο Επιδαύρου και σημείωσε την αγαστή συνεργασία με τον Αναπληρωτή Υπουργό Οικονομίας και Ανάπτυξης κ. Αλέξανδρο Χαρίτση, το Γενικό Γραμματέα Δημοσίων Επενδύσεων και Εθνικού Στρατηγικού Πλαισίου Αναφοράς κ. Παναγιώτη Κορκολή και το ιδιαίτερο ενδιαφέρον και την υποστήριξη του έργου από το Βουλευτή του Σύριζα Αργολίδας κ. Ιωάννη Γκιόλα.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΉΡΙΟ ΤΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥ ΤΑΣΟΥ ΤΖΑΝΗ ΓΙΑ ΤΟ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΛΥΓΟΥΡΙΟΥ.

Ως μέλος της Περιφερειακής Αρχής Πελοποννήσου & ως Λυγουριάτης, θέλω να συγχαρώ τον Περιφερειάρχη κο Π. Τατούλη, για τις προσωπικές του προσπάθειες για την ευόδωση του
μακροχρόνιου αιτήματος, όλων ανεξαιρέτως των Λυγουριατών, για το Πνευματικό Κέντρο Λυγουριού.
Ακολούθως θέλω να  συγχαρώ  & να ευχαριστήσω  όλους τους ανωτέρω,  που μνημονεύει ο κος Περιφερειάρχης, για τις ενέργειες & την υποστήριξή τους.
Επίσης θα ήθελα να ευχαριστήσω  θερμά τους Δημάρχους Τσακαλιάρη Χρήστο & Γκάτζιο Κων/νο, για τις διαχρονικές προσπάθειές τους, την αμέριστη βοήθεια και την στήριξή τους στο εν λόγω θέμα.
Θεωρώ δε αναγκαίο να ενημερώσω όλους, μετά & από την  συζήτηση που έγινε στο Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Επιδαύρου στις 2 Απριλίου & προς αποφυγή παραπληροφορήσεων, ότι η σχετική μελέτη χρηματοδοτήθηκε εξ ολοκλήρου & αποκλειστικά από τον  Δήμο Επιδαύρου, με συνολική δαπάνη 34.405 ευρώ, η πληρωμή δε των δικαιούχων  έγινε, για μεν την οικοδομική άδεια μέσω της Αναπτυξιακής Αργολίδας, για δε την επικαιροποίησή της μέσω της Πελοπόννησος Α.Ε.


                                                                                           Με Τιμή
                                                                                          Τάσος Τζανής
                                                                                Περιφερειακός Σύμβουλος
                                                                                          Πελοποννήσου