Πέμπτη 21 Ιουνίου 2018

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΕΡΜΙΟΝΙΚΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ

ΕΡΜΙΟΝΙΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ Σ.Α.
Κοτζιαδών 37, 185 37 Πειραιάς

Αγαπητά μέλη του Συνδέσμου μας,
Με ιδιαίτερη χαρά σας ανακοινώνουμε ότι ο «Ερμιονικός Σύνδεσμος» έγινε αποδέκτης της ευγενικής προσφοράς της Αδελφότητος Υδραίων Αθηνών και του Πρόεδρου της Κυρίου Γιάννη Σαχίνη, προς τους νέους της Ερμιόνης, μέλη του Συνδέσμου μας, οι οποίοι ενδιαφέρονται να λάβουν δυο υποτροφίες που αφορούν δυο προγράμματα του «ALBA Graduate Business School» - The American College of Greece, για την ακαδημαϊκή χρονιά 2018-2019.
Η μια αφορά MBA in Shipping και η άλλη MSc in Shipping Management.
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να βρουν κάθε λεπτομέρεια που αφορά στην προσφορά της Αδελφότητος Υδραίων Αθηνών στην ανακοίνωσή της που ακολουθεί και να επικοινωνήσουν απ’ ευθείας με τον Διευθυντή Ναυτιλιακών Προγραμμάτων του ALBA Κύριο Σπύρο Βουγιού, όπως ειδικότερα ορίζεται σ’ αυτήν.
Ο «Ερμιονικός Σύνδεσμος» επιθυμεί να εκφράσει και δημοσίως τις πιο θερμές του ευχαριστίες στον Πρόεδρο της ιστορικής Υδραιικής Αδελφότητος και αγαπητό φίλο της Ερμιόνης και του Συνδέσμου μας, Γιάννη Σαχίνη, για την ευγενική του πρωτοβουλία να μεταφέρει ένα αποκλειστικό προνόμιο των νέων της Ύδρας και στους νέους της Ερμιόνης. Είναι βέβαιο ότι τέτοιες ουσιαστικές προσφορές στους νέους μας είναι εξαιρετικά πολύτιμες στους δύσκολους καιρούς μας.

Με εντολή του Διοικητικού Συμβουλίου,
Ο Πρόεδρος
Γιάννης Σπετσιώτης 

Αδελφότης Υδραίων Αθηνών

Έτος Ιδρύσεως 1890

Προκήρυξη Υποτροφιών από την Αδελφότητα των Υδραίων Αθηνών
για τα μεταπτυχιακά προγράμματα Shipping του ALBA Graduate Business School, The American College of Greece

Η Αδελφότης των Υδραίων Αθηνών σε συνεργασία με το ALBA Graduate Business School, The American College of Greece προσφέρει δύο μερικές υποτροφίες της τάξεως του 50% για την κάλυψη των διδάκτρων αποκλειστικά για τους νέους της Ύδρας.
Οι υποτροφίες αφορούν τα δύο προγράμματα του ALBA, το MBA in Shipping και το MSc in Shipping Management, για την ακαδημαϊκή χρονιά 2018-2019. (Το συνολικό κόστος για το MBA in Shipping είναι €19,750 ενώ για το MSc in Shipping Management €12,500).

Η προθεσμία υποβολής αιτήσεων για τις υποτροφίες λήγει στις 27/07/2018 και τα αποτελέσματά της θα ανακοινωθούν στο τέλος Αυγούστου.
Η αίτηση γίνεται OnLine στο https://applications.alba.edu.gr
Μετά τη συγκέντρωση όλων των αιτήσεων, η τελική επιλογή θα γίνει από το ALBA με βάση την αξιολογική κατάταξη των υποψηφίων και σε συνεργασία με την Αδελφότητα.
Σχετικά με τα προγράμματα:
Το MBA in Shipping παρέχει στους φοιτητές, μέσα από ένα συνδυασμό ακαδημαϊκών και πρακτικών γνώσεων, όλα τα απαραίτητα εφόδια για να αντιμετωπίσουν το ταχέως μεταβαλλόμενο περιβάλλον της ναυτιλίας. Το πρόγραμμα ρίχνει ιδιαίτερο βάρος στην ηγεσία και τις στρατηγικές ικανότητες διαχείρισης. Απευθύνεται κυρίως σε επαγγελματίες του χώρου με εργασιακή εμπειρία τουλάχιστον τριών ετών καθώς επίσης και σε Ά πλοιάρχους και Ά μηχανικούς.
Το MSc in Shipping Management παρέχει μία σφαιρική και σε βάθος γνώση των πρακτικών και επιστημονικών θεμάτων που απασχολούν μία ναυτιλιακή επιχείρηση όπως: Διοίκηση Ναυτιλιακών Επιχειρήσεων, Τεχνολογία Πλοίου, Ναυτιλιακή Οικονομική και Χρηματοοικονομική, Ναυλώσεις, Ναυτικό Δίκαιο, Δίκαιο Θαλάσσιας Ασφάλισης, Στρατηγική των Ναυτιλιακών Επιχειρήσεων κτλ. Απευθύνεται κυρίως σε νέους απόφοιτους πρώτου πτυχίου αλλά και νέους επαγγελματίες που θέλουν να εισέρθουν στο χώρο της ναυτιλίας καθώς επίσης και σε πλοιάρχους και μηχανικούς που επιθυμούν να συνεχίσουν την καριέρα τους στη στεριά.
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να βρουν πληροφορίες σχετικά με τα κριτήρια επιλογής του ALBA για το MBA in Shipping και για το MSc in Shipping Management στο: http://www.alba.acg.edu/media/3049/general-info-for-admission-20182019mbas.pdf
Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με τον κ. Σπύρο Βουγιού (Διευθυντή Ναυτιλιακών Προγραμμάτων),
Σχετικά με το ALBA Graduate Business School at the American College of Greece
Το ALBA είναι μη κερδοσκοπικός οργανισμός και ένα από τα κορυφαία Ευρωπαϊκά Business Schools. Ιδρύθηκε και λειτουργεί υπό την αιγίδα της ελληνικής επιχειρηματικής κοινότητας του Σ.Ε.Β. της Ε.Ε.Δ.Ε. και του Ε.Β.Ε.Α.
Τον Δεκέμβριο του 2011 το ALBA εισήλθε σε στρατηγική συμμαχία με το American College of Greece (A.C.G.) και αποτελεί πλέον το Graduate Business School του A.C.G.
Περισσότερες πληροφορίες στο www.alba.acg.edu
Ο Πρόεδρος
Γιάννης Σαχίνης

Κερκύρας 14, Καστρί, Αθήνα 14671 | Τηλ.: 210-8072826, 6944242292
www.aya.com.gr www.facebook.com/AdelfotisYdraiwnAthinwnΓιάννης Σπετσιώτης